четвъртък, юни 13

Philips Ambilight LED 55PUS8007/12 – Ултра-ясен образ и завладяваща атмосфера

Philips Ambilight LED 55PUS8007/12 е висококачествен телевизор, който предлага изключително ярко и детайлно изображение, заедно с невероятно завладяващата Ambilight технология. Този модел отличава не само с впечатляващ външен вид, но и със своите интелигентни функции и звукова изява.

Широк динамичен обхват и изображение с висока резолюция: 55PUS8007/12 предлага ултра-ясно изображение, благодарение на 4K Ultra HD разделителната способност. Технологии като HDR10+ и Dolby Vision осигуряват наситени цветове и богати детайли, които оживяват на екрана. Ще се насладите на реалистични сцени и изразителни контрасти, които допринасят за по-голяма визуална наслада.

Телевизор Philips Ambilight LED 55PUS8007/12, 55" (139 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ambilight технология за неповторимо изживяване: Едно от най-вълнуващите свойства на Philips Ambilight LED 55PUS8007/12 е Ambilight технологията. Специално разположени светодиодни осветления на задната страна на телевизора излъчват светлинни цветове, които се отразяват на стената зад него. Това създава завладяващ ефект на разширение на изображението и ви потапя в истинско кино изживяване. Ambilight трансформира вашия гледателски опит, като придава по-голяма интензивност и емоция на всеки филм, сериал или спортно събитие.

Интелигентни функции и свързаност: 55PUS8007/12 е оборудван с Android TV операционна система, която ви дава достъп до безброй приложения, игри и стрийминг услуги като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и още много други. Можете лесно да навигирате в интернет, да гледате любими филми и да използвате гласовото управление за удобство и бързина.

Телевизорът разполага с вграден Google Assistant и поддръжка на гласови команди, което ви позволява да контролирате телевизора си с прости гласови инструкции. Можете да променяте канали, да регулирате силата на звука, да търсите съдържание и дори да контролирате други смарт устройства във вашата домашна мрежа.

Свързаността на 55PUS8007/12 е изключително разнообразна, включвайки 4 HDMI порта, 2 USB порта, цифров оптичен аудио изход, Ethernet порт и безжична връзка Wi-Fi. Това ви дава възможност да свържете множество устройства към телевизора и да се наслаждавате на разнообразни източници на забавление.

Телевизор Philips Ambilight LED 55PUS8007/12, 55" (139 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Звуково изживяване и дизайн: 55PUS8007/12 разполага с вградени високоговорители с обща мощност от 20 вата. Технологията Dolby Atmos добавя допълнителна дълбочина и пространствен звук, който ви позволява да се потопите в атмосферата на филмите и сериалите. Освен това, телевизорът разполага с функцията Clear Sound, която осигурява ясен и детайлен звук, без изкривявания.

Дизайнът на 55PUS8007/12 е стилен и модерен, съчетавайки тънък рам с изчистени линии. Той ще се впише идеално във вашата домашна обстановка и ще придаде усещане за елегантност и класа.

Заключение: Philips Ambilight LED 55PUS8007/12 е истинско изживяване за сетивата. С невероятно ясно изображение, Ambilight технология и интелигентни функции, този телевизор ще превърне всяко гледане в незабравимо събитие. Отделете се от обичайните телевизори и се наслаждавайте на изцяло ново ниво на визуална наслада и емоция с Philips Ambilight LED 55PUS8007/12.

Leave A Reply