петък, юни 14

Philips 85PUS8818 – 4K Изобилие и Впечатляващ Ambilight в Гигантски Размери

Philips 85PUS8818 представлява връхната точка във вълнуващия свят на големите телевизори, комбинирайки гигантски 4K Ultra HD дисплей с иновативната Ambilight технология. С Google TV и 100 Hz опресняване, този телевизор е сред най-вълнуващите модели на пазара през 2023 г.

Гигантски 4K Ultra HD Дисплей – Великолепие във Всеки Пиксел

С екран от 85 инча и резолюция от 4K Ultra HD, Philips AMBILIGHT tv LED 85PUS8818 предоставя върхово изживяване от гледане. Всеки детайл е изразен и остър, а цветовете са наситени и реалистични.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 85PUS8818, 85" (215 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Ambilight – Обгърнете се с Цветове за Иммерсивност

Технологията Ambilight не само подсилва визията на екрана, но и пренася зрителите в средата на събитията. Светлините, проектирани на стената зад телевизора, създават ефект на обгърнатост и ви потапят в действието.

Google TV – Свободата на Интелигентната Развлекателна Платформа

С вградената Google TV, този телевизор предоставя несравним достъп до безбройно множество приложения, филми и сериали. Гледайте своите любими стрийминг услуги, преглеждайте интернет и наслаждавайте се на гъвкавостта на интелигентната развлекателна платформа.

100 Hz PPI – Плавни Движения и Бърза Кадрова Реакция

С 100 Hz PPI (Picture Performance Index), този телевизор гарантира плавни движения и бърза кадрова реакция, което е от съществено значение при гледане на спортни събития, играене на видеоигри или просто при превключване между телевизионни канали.

Dolby Vision и Dolby Atmos – Аудио-Визуален Рай

Philips 85PUS8818 се гордее с поддръжка на Dolby Vision за висок динамичен обхват и Dolby Atmos за кинематографичен съраунд звук. Този модел пренася вашия дом в киното, предоставяйки впечатляваща комбинация от звук и видео.

Елегантен Дизайн – Отговорност и Стил

Със своя изчистен и тънък дизайн, Philips 85PUS8818 се интегрира елегантно във вашия интериор, допълвайки го с висококачествен вид и усещане.

Заключение – Philips 85PUS8818 – Кинематографско Удоволствие във Вашия Дом

Philips 85PUS8818 предлага невероятна комбинация от изключителен размер, 4K качество и Ambilight магия. С този телевизор се отваря нов свят от възможности за вас и вашето семейство.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply