четвъртък, юни 13

Philips 70PUS8536/12, 70″ (176 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Клас G – телевизор, който ще ви покори

Премиум дизайн, премиум качество, премиум цена – всичко в този 70 инчов Philips 70PUS8536/12 е на премиум ниво, което ще ви покори, ще ви събере пред себе си и ще рисува светове с дълбоки реалистични цветове, контрасти и звуци от паралелни алтернативи.

Philips 70PUS8536/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Лансиран през 2021, с диагонал на дисплея 178 см, с резолюция 3840 x 2160, цвят сребрист, Philips 70PUS8536/12 ще стои като окачен диамант на вашата стена.

С динамично светлинно шоу на Ambilight – интелигентните светодиоди на ръба на телевизора, които реагират на действието на екрана, магията от сюжета става по-дълбока, по-сенситивна, по-реалистична и осъзнавате, че това не е просто телевизор, а незаменим партньор предлагащ зрелище с качествени звук и картина със световен стандарт.

Какво е добър телевизор без добър процесор?

Уникалният P5 процесор изстрелва компанията в лидерския сегмент за най-качествена обработка на картината. По-изискано изображение с по – фини линии и по -дълбоки детайли, чиято основна задача е създаване на впечатление за по-голяма дълбочина на изображението е в пъти по-подобрено. С Philips 70PUS8536/12 ще се насладите на  най-истинските нюанси на черното, наситени цветове, реалистични тонове и невероятно плавно движение  на картината без накъсване.

Усетете разликата с Dolby Vision:

Удивителна яркост – вашата картина блести от екрана до 40 пъти по – ярко;

По-дълбоко черно – Dolby Vision  осигурява ново ниво на богатство и прецизност, което прави всяка сцена да изглежда по -реална и нюансирана;

Разширен контраст – използвайки много по -широк спектър от ярки цветове за потъмняване, Dolby Vision улавя облика на реалния свят;

Ултраживи цветове – Dolby Vision отключва много повече нюанси в целия диапазон на яркост – някои никога не са виждани досега на стандартните телевизори;

Всичко това с по-реалистични форми, с реалистични сенки, които придават фино, но убедително триизмерно усещане.

Но какво е усещането за магия, ако не разполагате с добър звук?

Наслаждавайте се на изключителни зувкови ефекти с Dolby Atmоs, а с аудио технологията DTS Play-Fi, звукът от излъчваното съдържание, се пренася в другата стая само с едно свързване на безжичните високоговорители.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply