сряда, февруари 21

Телевизор Philips 70PUS7906/12, 70″ (178 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас F – защото заслужвате най-доброто

Бъдете на гребена на вълната, сърфирайки из най-добрите стрийминг платформи с развлекателно съдържание, играйте най-новите игри, гледайте най-добрите филми за годината с превъзходно премиум качество на Philips 70PUS7906/12, 70″ (178 см).

Philips 70PUS7906/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С тънк и модерен дизайн, с цели 178 см диагонал на дисплея, всичко изглежда с по-силна внушителна реалност на по-голям екран, а благодарение на HDR 10+ технологията, фините детайли стават по-видими и се визуализират с еднаква детайлност както в тъмни, така и в светли сцени. Този телевизор е подходящ за всякакъв тип жилищни пространства.

Операционната система Android  на Philips 70PUS7906/12, 70″предоставя лесен достъп до съдържание и опростен контрол само с един клик на дистанционното.

За чудесна и въздействаща атмосфера за по-реални изживявания, се грижат интелигентни светлодиоди – Ambilight, които реагират на действието на екрана и създават едно невероятно светлинно шоу, което ще засили емоционалната наслада от гледането.

Като всеки SMART телевизор и този е оборудван с WI-FI функция за свързване, която позволява да сърфирате на воля в мрежата или да използвате стрийминг приложенията HBOGo, Netflix , Youtube, всичко това придружено с 4К Ultra HD разделителна способност с  пропорция 3840×2160 пиксела.

Процесорът е  Pixel Precise Ultra HD, който е отлична гаранция  за изключително качество на картина в контрасти, цветове, яснота, движения, благодарение на алгоритмите за обработка на изображенията, които преобразуват всяка входна картина в UHD разделителна способност на екрана.

За по-висока цветова производителност, контраст, яркост се грижи Dolby Vision чрез добавяне на динамични данни към основните HDR данни за изображение.

А за кристален звук и уникална съраунд среда, Philips 70PUS7906/12, 70″ е екипиран със супер аудио технология Dolby Atmos , Dolby Bass Enhancement и  Dolby Volume Leveler. Качеството на звука е нереално добро, разкривайки ви всеки звук детайл в пълния му разкош.

Philips 70PUS7906/12

Споменахме ли за Mirroring? Функцията, която позволява на екрана на мобилно устройство да се визуализира на телевизионния екран, без да се използва кабел, а чрез Wi-Fi Direct връзка.

А за гласовият асистент Ready, който с едно нареждане ще изпълнява всяко ваше желание?

Philips 70PUS7906/12, 70″, защото заслужавате най-доброто!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply