понеделник, юни 24

Телевизор Philips 65OLED706/12, 65″ (164 см), Smart Android, 4K Ultra HD, OLED, Клас G – технологичен реализъм от ново поколение

Philips 65OLED706/12, 65″ е телевизор, който ще ви озадачи, ще ви впечатли  със своята вродена интелигентност, създаден, за да прави животът ви по-цветен, по-разнообразен, вдигайки левъла на личния ви стандарт.

Philips 65OLED706/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С диагонал на дисплея 164 см, с резолюция 3840 x 2160, ултра тънък дизайн, този телевизор диктува правила за качество, с претенции за величествено излъчване на вашия интериор.

Независимо от телевизионните ви предпочитания, като съдържание и сфера на интереси, Philips 65OLED706/12 ще го визуализира в пълния му разкош с внушителен реализим, който ще ви погълне.

Благодарение на динамичното светлинно шоу на  Ambilight magic – интелигентните светодиоди на ръба на телевизора, които реагират на действието на екрана и окъпват стаята ви в топла, потапяща светлина, Ambilight ви пренася на терена, гмурка ви в екшъна докато гледате любимия филм или играете игри, а плейлистът ви оживява с любимите ви парчета с динамично, цветно lightshow.

Това е Ambilight Philips – OLED технологичен реализъм от ново поколение.

Реалистичните изображения с изключителни детайли и контраст, богата палитра от цветове  и плавни двежения, са подкрепени от процесора Philips P5 AI, чийто Al алгоритъм с дълбоко обучение, обработва картината по подобен начин на човешкия мозък с една основна цел –  по-въздействащо и реално изживяване.

Philips 65OLED706/12 е съвместим Dolby premium – Dolby Vision и Dolby Atmos, звуковите и видео формати , които допринасят за още по-уникално визуално и звуково вълнение, изобразявайки режисьорския сценар с пълна автентичност.

Телевизорът е повече от смарт. С изключителна алгоритмична интуитивност, ще ви предостави възможността да продължите от там, където сте спрели епизода от любимия си сериал, или да започнете поточно предаване.

С аудио технологията DTS Play-Fi, можете да се свържете със съвместими високоговорители във всяка стая. Приготвяйте вечерята в кухнята, докато слушате репликите от сериала само с едно свързване на безжичните високоговорители.

Philips 65OLED706/12

Ambilight Philips е технологично екипиран с най-новата връзка HDMI 2.1, която автоматично превключва към настройка с ниска латентност, когато започнете да играете. Благодарение на съвместимостта си с VRR, ще може да се наслаждавате на игри с бързи действия, в комбинация с Ambilight гейм приключенията са гарантирани.

Споменахме ли Google Assistant и Alexa? Само с един клик и гласовото управление на вашия Philips 65OLED706/12 става мисия възможна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply