вторник, февруари 27

Philips 58PUS8545/12, 58″ (146 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – съвършенство в телевизор

Перфектни цветове, перфектен контраст, перфектни движения, перфектен звук. Не, това не е химера, а Philips 58PUS8545/12, 58″ – 146 см. – перфектният телевизор, с перфектни параметри и функционалности от света на иновациите на Philips.

Philips 58PUS8545/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Перфектно съвместим с всички HDR формати, включително HDR10 + и Dolby Vision, домът на Холивуд ще се пренесе на вашата стена и визуално ще ви демонстрира изображения на световно ниво с по-реални цветове, по-дълбоки сенки, по-добри контрасти, чрез уникалната функция за мащабиране на нискокачествени кадри.

Намеренията на режисьора стават по-открити и детайлни с висококачествените звукови и видео формати на Dolby. Dolby Vision се грижи за поддръжката на кристално чиста картина, а Dolby Atmos за кристално качествен звук.

Как ви се струва картина без накъствания, наситени цветове, реалистични тонове на кожата, плавни движения, по-фини детайли и по-изискано изображение? Възможно е! Защото всичко това се координира от най-добрия процесор Philips P5.

Това е Philips 58PUS8545/12, 58″ – реализъм от ново поколение.

Освен перфектна визия, перфектен алгоритъм, този Philips има перфектна интуитивност. Не се притеснявайте, че нямате време да доизгледате новия епизод от любимия ви сериал, интуитивният интерфейс на Philips Android ще се погрижи да продължите от там, откъдето сте го спрели. И не само това. С изключителна любезност и смарт интуитивност, ще постави съдържанието, което харесвате на преден план и в центъра.  A с аудио технологията DTS Play-Fi звукът от излъчваното съдържание, се пренася в другата стая само с едно свързване на безжичните високоговорители, за да не изпуснете нито един момент от спортното събитие.

Philips 58PUS8545/12

Philips 58PUS8545/12, 58″ твори и излъчва атмосфера. Интелигентни светодиоди около ръба на телевизора – Ambilight, реагират на действието на екрана и излъчват красиво меко сияние, което прави изживяването максимално въздействащо.

С Alexa и Google Assistant, управлението и достъпът до съдържание е детска игра. Само с едно гласово нареждане желаното от вас изгрява на екрана. Сега може дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant или Alexa.

Убедихте ли се, че не е химера, а реалност?

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply