четвъртък, юни 13

Телевизор Philips 58PUS8536/12, 58″ (146 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Клас G – шоу от светлинна феерия

Цветовете се разкриват пред вас с неподправено предложение да ви разказват истории в картини, потапяйки ви в тайнствата на въображението и шедьовърно-майсторската колаборация между контрасти, светлини, функции, звук, алгоритми.

Philips 58PUS8536/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Това е телевизор Philips 58PUS8536/12, 58″ (146 см), Smart Android, ултра фин и тънък, с резолюция 3840 x 2160, който ще ви потопи в измерението на Ambilight технологията. Домът ви ще оживее! Ambilight ще внесе уют и мека топлина, правейки екрана ви по-широк, а зрителското изживяване по-завладяващо.

Наслаждавайте се на феерично светлинно шоу, което ще озари цялата ви стена, за да се потопите максимално в действието и да изживеете целият замисъл на режисьор с изцяло реалистичен фокус, благодарение на интелигентните светодиоди на ръба на телевизора, които реагират на действието на екрана.

Ambilight Philips са помислили и за любителите на гейм изживяванията. Благодарение на съвместимостта си с VRR, насладата от игри с бързи движения, без забивания ви гарантира триумфална победа.

Този телевизор се отличава с изключителния си процесор P5 Perfect Picture, който е трамплинът изстрелващ Philips в лидерските позиции за най-качествена обработка на картината. P5 на Philips цифрово оптимизира всичко, което гледате, чрез усъвършенстван алгоритъм. Благодарение на изключително повишената обработваща мощност на системата P5 се постига общо 50% подобрение в качеството на картината. Сега ще се наслаждавате на повече реализъм, по-дълбоки черни тонове, по – живи искрящи цветове и естествени, реалистични тонове.

Philips 58PUS8536/12

За още по-дълбоко улавяне на реалния свят в картина и звук, на помощ са присъединени Dolby Vision и Dolby Atmоs.

Благодарение на Dolby Vision картината блести до 40 пъти по-ярко, нюансите си по-дълбоки, прецизността по-рафинирана, контрастът е по-разширен, цветовете са ултраживи /гарантираме ви, че до сега някои от тях дори не сте и виждали/.

Dolby Atmоs надхвърля обикновеното слушане и ви поставя вътре в песента по нов пространствен начин, разкривайки всеки детайл от музиката с несравнима яснота и дълбочина. Технологията Dolby Atmos  поставят всеки глас, инструмент или звук в собствено пространство, където центърът сте вие.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply