сряда, април 24

Philips AMBILIGHT tv MiniLED 55PML9008 – Усъвършенствано Визуално Спектакълно Изживяване с MiniLED и Ambilight

Philips AMBILIGHT tv MiniLED 55PML9008 съчетава върхови технологии в един телевизор, предоставяйки усъвършенствано визуално и аудио изживяване. С 55-инчовия си MiniLED дисплей, Ambilight подсветка и интелигентни функции, този модел е напълно подготвен да пренесе вашия домашен театър на ново ниво.

MiniLED – Неограничена Яркост и Контраст

Philips AMBILIGHT MiniLED 55PML9008 използва MiniLED технология, която предлага несравнен контраст и яркост. С тези малки, но мощни светодиоди, възпроизвеждането на черното става по-точно, а цветовете са по-наситени.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv MiniLED 55PML9008, 55"(139 см), Smart, 4K Ultra HD, 100hz, Class F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Ambilight – Потапяне в Светлинни Ефекти

Ambilight функцията не просто осветява задния панел на телевизора, а трансформира целия вашия стаен декор. Светлинните ефекти, съответстващи на съдържанието, увеличават визуалното удоволствие и правят гледането по-завладяващо.

4K Ultra HD – Изключителна Резолюция

Резолюцията от 4K Ultra HD предоставя кристално ясни детайли и реализъм, които ви потапят във всяка сцена. Съдържанието от поточни услуги, Blu-ray филми и игри се възпроизвежда с впечатляваща яснота.

Dolby Vision и Dolby Atmos – Звук и Визия на Върха

Philips AMBILIGHT MiniLED 55PML9008/12 поддържа Dolby Vision за автоматично оптимизиране на HDR съдържание и Dolby Atmos за пространствено аудио изживяване. Звукът и визията взаимодействат, за да ви потопят в центъра на действието.

SAPHI Smart TV – Интелигентността на Вашия Връхчетен Прахосмукачка

С SAPHI Smart TV, навигацията в потоците, приложенията и съдържанието се прави лесно и бързо. Насладете се на любимите си филми и сериали, безпроблемно и с минимални усилия.

Стилен Дизайн и Практични Решения

Със своя изчистен и модерен дизайн, този телевизор ще се впише перфектно във вашия интериор. Възможността за монтаж на стена и множеството връзки го правят удобен за всяка стая.

Заключение – Philips AMBILIGHT tv MiniLED 55PML9008 – Връхчете на Домашното Ви Развлечение

Ако търсите телевизор, който обединява върхови технологии в стилен и функционален дизайн, Philips AMBILIGHT tv MiniLED 55PML9008 е изборът ви. Опитайте усъвършенстваната комбинация от MiniLED, Ambilight и висококачествени звукови технологии за истински домашен театър.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply