четвъртък, юни 13

Philips 55OLED705/12 – нов модел OLED телевизор

Philips 55OLED705/12 има много предимства – от външен вид през смарт функции, но безспорно най-големият му плюс е OLED качеството на картина.

Philips 55OLED705/12 е телевизор от добре познатата гама с Ambilight опция. Действително това е най-добрата черта на външния вид на Philips и те добре се възползват от нея. Посредством диоди в задната част на корпуса, изображението на екрана се отразява върху стената, сменяйки цвета си в зависимост от съдържанието, което гледате.

Philips 55OLED705/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

А изображенията пристигат от 55 инчов (139 см) OLED 4K ULTRA HD дисплей. И да, картината наистина е потресаващо добра. OLED създава съдържание, което сякаш оживява пред вас, а вие сте просто едни зрители, които гледат през прозорец. Качеството на картината се допълва от Philips P5 процесорът, който освен скорост, предоставя гладкост при смяна на изображенията и допълнително засилва качеството на картините.

Двете функционалности спомагат за това, телевизорът да предоставя възможност за гледане от различни ъгли, без това да попречи на качеството на картината. Цветовете се запазват точни, а детайлите и контрастите са отлични. Както и останалите представители на компанията и тук може да намерим HDR технологии (HDR, HDR 10+ и Dolby Vision). Трите опции в съвкупност предоставят ярки цветове и жива картина. Те способстват изображенията да се превръщат в точно копие на представите на режисьорите за това как виждат даден момент.

Philips 55OLED705/12

Още повече, че към звуковите функционалности на телевизора са добавени и опции за изкуствен интелект и Dolby технологии. Така звукът излизащ от него, обгръща зрителя и създава истинско съраунд звучене.

Смарт функционалностите се поддържат от Android TV. Той се свърза лесно с всеки смарт телефон (работи с iOS и Android). A благодарение на Google Assistant, може да управлявате дома си чрез телевизора (ако разполагате с други Smart Home устройства). Платформата предоставя бърз достъп до YouTube, Netflix, HBO Go, където може да се насладите на истински 4К изживявания.

Philips 55OLED705/12 отличен телевизор, който предоставя отлична картина. Освен това по красивият му дизайн са разположени множество портове, за да подобрите свързаността си, а елегантният му дизайн го прави ествествен завършек на всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply