понеделник, март 4

Philips 50PUS8505/12, 50″ (126 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED – телевизор, който ще ви убеди в своите възможности

Представете си, че само с едно гласово нареждане може да имате достъп до най-актуалното развлекателно съдържание. Възможно е, защото Philips 50PUS8505/12, 50″ има вграден Google Assistant.

Philips 50PUS8505/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Представете си, че желаното от вас съдържание ви се предоставя, когато го поискате или да можете да  персонализирате началния екран, за да показва любимите ви приложения и да улесни достъпа до филми и предавания, които обичате. А какво ще кажете да продължите оттам, откъдето сте спрели?

Възможно е, защото Philips 50PUS8505/12, 50″ Android е с интелигентен интерфейс.

Представете си, че може можете дори да свържете телевизора си с DTS Play-Fi съвместими високоговорители в различни стаи докато извършвате различни дейности без да изпускате и момент.  И това е възможно!

А какво ще кажете цветовете от екрана да се проектират върху стената в реално време и да ви отведат в измерението на гледаното от вас съдържание, потапяйки ви атмосфера на нежно сияние с реалистично изживяване?

Възможно е! Интелигентните светодиоди на гърба на телевизора Philips Ambilight  се грижат точно за това.

Philips 50PUS8505/12, 50″ (126 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED е телевизорът, който ще ви убеди в своите възможности, които не спират до тук.

Независимо от типа HDR съдържание, което гледате, то ще изглежда превъзходно, благодарение на Dolby форматите, които поддържа, чиято основна цел е да бъде отразен оригиналния замисъл на режисьора с  кристално чист и дълбок звук.

Видео форматът Dolby Vision, в комбинация с технологията за динамичен обхват –  HDR10 + и HLG – хибриден лог-гама с висок динамичен диапазон, дават възможност за показване на милиони повече цветове с по-добри контрастни нива и повишена яркост, плавни движения, богатство от цветове в сравнение с това, което стандартните HD комплекти доставят и сте свикнали да виждате.

Аудио технологията на Dolby Atmos, който се разширява върху съществуващите съраунд звукови системи чрез добавяне на височинни канали, позволявайки звуците да се интерпретират като триизмерни обекти, ще ви потопи в света на звуците, , където центърът ще бъдете вие.

Philips 50PUS8505/12

Споменахме ли, че Philips 50PUS8505/12, 50″ е VESA съвместим? Да, и монтирането му е възможно да се случва с лекота според най-високите стандарти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply