петък, юни 14

4К Ultra HD смарт телевизор – Philips 50PUS7906/12

Ако търсите 4К Ultra HD смарт телевизор с 50 инчов диагонал на екрана, то може би Philips 50PUS7906/12 е вашият модел.

Philips 50PUS7906/12 предлага отлични спецификации, които го правят един от най-добрите телевизори в съотношение цена/качество/размер. Нека започнем от външния вид. Телевизорът разполага с изчистен и елегантен дизайн, които са характерни за линията на Philips.

Philips 50PUS7906/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Екранът е с диагонал от 50 инча или 126 см с LED технология. Той е светодиоден и притежава 4К Ultra HD качество на картината със скорост на обновяване от 50 Hz. Четириядреният процесор се грижи за скоростта му, както и за добавяне на допълнително качество към изображенията

Телевизорът разполага с всички възможни портове:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 2 x USB;
  • 1 x RF.

Устройството е подходящо за поставяне на стойка, а крачетата в двата долни края го правят достатъчно стабилен за нормална употреба.

Звъкът е предоставен на два говорителя – всеки с мощ от 10 W. Интересното е, че благодарение на Dolby звукът и картината интерферират заедно. Dolby Atmos предоставя истинско съраунд изживяване и звукът сякаш обгръща зрителя. Това означава, че както HDR видео съдържанието, така и звукът предоставят усещане за изживяване като в кино салон.

Ambilight подсведката в задната част е запазена марка на компанията. Светодиодите около телевизора разпределят екранните цветове в реално време, като предоставят истинско светлинно шоу при слушане на музика или гледане на филм.

Philips 50PUS7906/12

Телевизорът е оборудван с операционна система Android 9.0. Така устройството ще ви предостави възможност за достъп до всички приложения, които може да намерите в магазина на Google. Телевизорът има бърз достъп до YouTube, Netflix, HBO Go, всичко допълнително може да бъде съхранявано на предоставите 16 GB капацитет за съхранение.

Philips 50PUS7906/12 има възможност за гласово управление.

Всъщност, благодарение на функцията за гласов контрол е възможно да сменяте канали, да увеличавате или намалявате силата на звука само с чрез гласова команда. Телевизорът има съвместимост с Alexa, както и с Google Assistant. Благодарение на това може да свържете машината със своя Smart Home и да регулирате останалите компоненти от дома ви (като сила на светлина, топлина и т.н.).

Philips 50PUS7906/12 предоставя страхотно усещане при работата с него. Устройството използва последните технологии, които подобряват стабилизацията и качеството на картината. Превръщат цветовете в ярки, живи и близки до реалността. А елегантният му външен вид, го прави естествен завършек на всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply