сряда, юли 24

Philips 50PUS7855/12 – бюджетен SMART телевизор

 С уникалната комбинация от Ambilight, Dolby Vision и HDR10 +, Philips 50PUS7855/12 предлага от най-качествените картини в своя клас.

Чрез Ambilight технологията, телевизорът добавя нови измерения към гледането на телевизия, давайки по-завладяващо изживяване. С интелигентните светодиоди около горната и страничната част, цветът от картината се пренася в стаята. Телевизорът носи необикновенно зрително изживяване в реално време.

Philips 50PUS7855/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Philips P5 Perfect Picture Engine технология осигурява зашеметяващо качество на изображението.

С огромна процесорна мощ, Philips P5 Engine предоставя възможно най-добрата картина – независимо от източника. Насладете се на страхотна дълбочина на цветовете, както при светлите, така и при тъмните тонове. Получавате и най-точните, остри като бръснач кадри с невероятни детайли и дълбочина, в спорт, филми или други жанрове.

За най-високо качество на картината, HDR10 + предлага HDR мастеринг от сцена до сцена за най-истинската и най-точна HDR технология на картината.

С HDR10 + всяка сцена е оптимизирана, което означава, че се показва максимално количество детайли – дори в най-ярките или най-тъмните части на картината. Philips 50PUS7855/12 поддържа и стандартните HDR10 и HLG формати.

Освен че поддържа HDR10 +, този телевизор с диагонал 126 см е съвместим и с Dolby Vision – водещ формат в Холивуд и кината по света. Dolby Vision също така настройва картината, за да се възползва напълно от характеристиките на всеки дисплей и оптимизира картината за всяка сцена.

С декодирането на Dolby Atmos  телевизорът има потенциала да достави по-завладяващ звук с наистина кино усещане. Други подобрения на звука включват Clear Dialogue за подобрена реч, нощен режим за намалена динамична сила на звука и подобрение на басите за по-богат звук.

С помощта на интелигентната телевизионна система SAPHI, задвижвана от четириядрен процесор, телевизорът предоставя всички SMART фукнции. Свържете се с домашната си мрежа чрез кабел или Wi-Fi и се насладете на достъп до широк спектър от приложения. Може да преглеждате филми и видеа от всяка платформа, включително любими като Netflix, YouTube и др.

Philips 50PUS7855/12

Вграденият уеб браузър ви позволява да сърфирате из мрежата. С Alexa може да управлявате телевизора и да търсите съдържание с гласови команди.

Три HDMI слота улесняват свързването на Blu-ray плейър или гейм конзола . Всички гнезда са с HDMI 2.0 версия с HDCP 2.3, което прави този телевизор съвместим с UHD Blu-ray плейъри и 4K HDR стрийминг услуги. Други опции за свързване са 2 USB гнезда, включващи запис на съвместимо USB устройство, оптична връзка за саундбар / база плюс гнездо за слушалки и имате всичко необходимо от новия си телевизор.

Philips 50PUS7855/12 предоставя истински красива и точна картина с качество на изображението. Телевизорът е наистина добър и е едно от бюджетните предложения на пазара.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply