неделя, май 26

Телевизор Philips 50PUS7506/12, 50″ (126 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G – дефиниция за качество

Изключително бюджетен,  екипиран с най-доброто от света на Philips, този 50 инчов телевизор Philips 50PUS7506/12 ще преобърне дефиницията ви качество.

Philips 50PUS7506/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С тънък, лек дизайн, ще чертае хоризонти и переспективи в инериора ви. Philips 50PUS7506/12 не се натрапва, не „крещи” с визията си, а с вродена дискретност и дипломатичност, ще се впише към всяко архитектурно и художествено  визуално оформление.

Ще ви спечели със своята четири пъти по-висока разделителна способност – 4K Ultra HD, демонстрирайки високо превъзходство над обикновения Full HD телевизор, а резолюцията 3840 x 2160 е гаранция за изключително качество на изображенията.

Бърза и интуитивна, операционната система Saphi  предлага лесен достъп до галерията с приложения на Philips и едни от най-популярните такива с развлекателно съдъражанието като YouTube, Netflix и други.

Saphi прави удоволствието от Philips истинско, предоставяйки премиум качество само с клик достъп до най-доброто в световен мащаб.

Как ви се струва 50% подобрение в качеството на картината?

Да, точно това прави процесорът P5 Perfect Picture на Philips 50PUS7506/12. Благодарение на изключително повишената обработваща мощност на системата P5 се постига общо 50% подобрение в качеството на картината. Резултатът е по-живи, искрящи цветове, по-реалистични образи и тонове, по-дълбоко черно.

Удоволствието докато гледате пристрастяващия сериал по Netflix е изумително.

Освен качествено изображение на  филмово съдържание, от Philips са се погрижили и за геймърите.

Благодарение на съвместимостта си с VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode), ще  се наслаждавате на игри с бързи действия, без забавяния, без забивания и размазвания на движенията и картината.

Всичко в този Philips 50PUS7506/12 е устремено към задоволяване съвременните вкусови предпочитания с дефиниция за качество.

Philips 50PUS7506/12

Освен уникална  реалистична картина, Philips са се погрижили и за премиум ниво на звука.  Технологията Dolby Atmоs разкрива всеки детайл от музиката с несравнима яснота и дълбочина, поставени в собствено пространство, където центърът сте вие.

А с Dolby Visionкартината блести до 40 пъти по-ярко, като ви гарантираме, че пред вас ще се разкрият цветове, които не сте виждали до сега.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply