четвъртък, юни 13

Philips 43PUS8545/12, 43″ (108 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED – телевизор, който вдъхновява

Philips 43PUS8545/12, 43″ (108 см), Smart Android е телевизор, който ще вдъхнови живот в интериорното пространство на вашия дом, повдигайки вибрационните нива на на обкръжавата ви  атмосфера.

Philips 43PUS8545/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С Philips Ambilight чувствате повече, изживявате повече, чувате повече. Интелигентните светодиоди на гърба на телевизора, които  проектират цветовете от екрана върху стената в реално време ще ви отведат на спортното игрище докато гледате любимия отбор, ще пренесат киното в дома ви, ще вдъхнат живот на звука, ще създат задушевна обстановка докато сте в компанията на близки ви хора.

Philips Android е интелигентен. Смарт интерфейсът  ви спестява време в търсене на любимите приложения с развлекателно съдържание – Youtube, Netflix, HBOGo, защото ги извежда на предна позиция, за да оптимизира усилията ви. А и не само това! Винаги може да продължите да гледате филма от там, откъдето сте го спрели.

Този 43 инчов Philips ще ви впечатли и спечели със своите видео и аудио характеристики.

Благодарени на поддръжката на премиум видео и аудио форматите Dolby, HDR съдържанието, което гледате, ще изглежда превъзходно. Ще се насладите на картина, която отразява оригиналния замисъл на режисьора с  кристално чист и дълбок звук, който ви обгръща.

Philips 4K UHD обработва всеки HDR формат, дори Dolby Vision и технологията за динамичен обхват –  HDR10 +, подкрепени от видеопроцесорът Philips P5 с изкуствен интелект,  пред вас ще се разкрие невиждана до сега картина – по-реални цветове, по-дълбок контраст, по-рафинирани детайли, плавни движения, дълбок контраст.

Philips 43PUS8545/12

Philips 43PUS8545/12, 43″ /108 см/, Smart Android, предлага не само разкошна картина, която блести до 40 пъти с по-ярко качество благодарение на Dolby Vision, но и уникален звук. С аудио технологията на Dolby Atmos, всеки детайл от звука се разкрива с удивителни яснота и дълбочина, поставени в собствено пространство, където центърът сте вие. За да  не изпуснете нито един момент, можете дори да свържете телевизора си с DTS Play-Fi съвместими високоговорители в различни стаи докато вършите различни  занимания

А персонализираното меню улеснява намирането на любимите ви съдържание и приложения  – YouTube, Netflix или Apple TV+ само с едно гласово нареждане с помощта на Google Assistant и Alexa.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply