вторник, юни 18

Philips 43PUS8505/12 – отличен телевизор на разумна цена

Разумната цена, на която се предлага Philips 43PUS8505/12, модерният външен вид и чудесните параметри, превръщат този телевизор в един от най-желаните.

Philips 43PUS8505/12 е 43 инчов телевизор, който продължава добре работещата и вече наложила се Ambilight линия. Ако трябва да бъдем честни, красивите цветове в задната част на телевизора, наистина ни харесват. Светлините се сменят, съобразно картината, която се излъчва. А когато слушате музика, освен приятен звук, получавате и невероятно светлинно шоу.

Philips 43PUS8505/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Като говорим за музика, трябва да отбележим и технологиите, използвани в този модел. Телевизорът разполага с технология за изкуствен интелект на звука и цял пакет от Dolby технологии. Това означава, че това, което гледате звучи по-ясно и детайлно. Звукът обгражда слушателите, създавайки съраунд, доближаващ се до киносалон.

Но какво е красив звук, без картина? Процесорът Philips P5 Perfect Picture предоставя прекрасна картина с ярки цветове и дълбочина. Движението е плавно, дори при по-динамични картини. Ultra HD 4K картината, заедно с HDR 10+ технологиите доближават изображението максимално до истинските цветове. И тук производителят е предоставил Dolby възможности, така че когато гледате филм с висока резолюция, получавате истинска наслада от всеки един кадър.

Телевизорът разполага с Android операционна система версия 9.0. С него получавате достъп до безбройните приложения в Google Store, които може да съхранявате на 16 GB капацитет. Потребителите рапзолагат с бърз достъп до YouTube, Netflix, HBO Go, за достъп до огромна колекция от видеа.

Philips 43PUS8505/12

Може да управлявате устройството чрез гласови команди. Телевизорът е синхронизиран с Google Assistant. Ако разполагате с други устройства, съвместими с Google (напр. Smart Home) може да регулирате светлината на дома или температурата. И всичко това от дивана. Телевизорът може да бъде свързан и с Alexa.

За меломаните, Philips са предоставили DTS Play-Fi. Това означава, че ако разполагате с безжични тонколони, може да ги свържете с телевизора и така да получите звук във всеки ъгъл на всяка стая в дома ви.

Безспорно, ако погледнем скромната цена на Philips 43PUS8505/12, ще разберем че това е един от най-добрите телевизори. Освен чудесните параметри, изброени по-горе, телевизорът разполага и с елегантен сребрист външен вид, подходящ за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply