сряда, юли 24

Philips 43PUS7956/12 – красив с отлична картина

Philips 43PUS7956/12 е чудесен телевизор на разумна цена, който разполага с 4К картина, смарт функционалности и прекрасен външен вид.

Philips 43PUS7956/12 разполага с 4К Ultra HD качество на картината. Въпреки, че цената му е изключително приемлива, това по никакъв начин не влияе на усещането, което ще получите от него. Телевизорът разполага с резолюция 3840 х 2160, както и с многобройни възможности за по-добра картина.

Philips 43PUS7956/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Например, благодарение на HDR 10+ получавате по-богати цветове, които се приближават до истинските, а заедно с Dolby Vision функцията ви прехвърлят все едно сте в кино салон. Телевизорът разполага и с чудесна  подсведка, която реагира в зависимост от това какво се излъчва на екрана.

Като говорим за Dolby функционалности, трябва да споменем и възможностите, които предоставят при звука. Тук звукът се извлича от два говорителя, всеки с по 10 W и обща мощност от 20 W. Въпреки, че не са от най-мощните, благодарение на Dolby Atmos, Dolby Bass Enhancement и Dolby Volume Lever, качеството на звука е на много високо ниво и предоставя истински surround изживяване.

Philips са помислили и за любителите на игри. В случай, че разполагате с конзола, може да разчитате, че телевизорът ще извлече възможно най-добрата картина. Благодарение на VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode) може да разчитате, че скоростта на обновяване на картината ще бъде постоянна и смяната на кадри плавна. Това ще доведе до по-нисък лаг и съответно по-високо fps.

Philips 43PUS7956/12

Както и всички останали телевизори от серията и този представител рапзолага с Android операционна система. Тя е съвместима с всички смарт устройства, включително и iOS. Разполага с гласов асистент и бърз достъп до YouTube, Netflix, HBO Go. Операционната система предоставя възможност и за теглене на различни приложения от магазина на Google, които могат да бъдат съхранявани на 16 GB капацитет.

Външният вид е повече от очарователен. Рамките около 43 инчовият (108 см) екран са почти незабележими. Това му придава усещане за безкрайност, а сребристият цвят го кара да изглежда модерен и елегантен.

Philips 43PUS7956/12 е телевизор, който заслужава вниманието ви. Той разполага с всички удобства на по-големите устройства, но в същото време е запазил в себе си качествена картина и стилен дизайн. Подходящ е както за всекидневни, така и за спални помещения.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply