вторник, юни 18

Philips 43PUS7906/12 – отличен телевизор на разумна цена

Philips 43PUS7906/12 е отличен телевизор, който разполага с всички преиумущества на по-големите си братя, но същевременно е запазил разумната си цена.

Philips 43PUS7906/12 е отличен 43 инчов (108 см диагонал) телевизор. Както и по-големите си братя, той е запазил елегантният си външен вид. Рамката около дисплея е изключително тънка, а благодарение на красивите крачета в двата края, телевизорът изглежда плаващ във въздуха.

Philips 55PUS7906/12

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дори откъм свързаност и портове, машината не отстъпва:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 2 x USB;
  • 1 x RF.

Със своите габарити от 235.7 x 585.2 x 962.8 мм и тегло от едва 11.3 кг., телевизорът е изключително подходящ за всяка стая и разполага с опция за монтиране на стената.

Моделът разполага с операционна система Android TV. Тя работи изключително бързо и добре и благодарение на Google базирания си онлайн магазин, ще имате достъп до необятен брой приложения, които може да съхранявате на 16 GB пространство.

Разполагате и с бърз достъп до три основни приложения за видео споделяне: YouTube, Netflix, HBO Go. Там ще може да се радвате на истински, висококачествени картини. Благодарение на 4К Ultra HD екрана може да се радвате на богати и живи цветове. Телевизорът поддържа HDR 10+, която заедно с Dolby Vision може да ви накара да се почуствате така, сякаш сте в най-добрия киносалон. Устройството разполага и с гласов асистент, както и отлична свързаност с Android и iOS смарт устройства.

Philips 55PUS7906/12

Любителите пък на игровите конзоли могат да разчитат на VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode), за да постигнат по-добри резултати. Технологиите намалят лага и увеличават производителността на картината, предоставяйки възможно най-добро качество на гейминг.

За звукът се грижат два високоговорителя по 10 W или обща мощност от 20 W. Те са напълно достатъчни, за да изпълнят една средно голяма стая. Благодарение на подобрителите на качеството на звук и бас, може да разчитате на едно наистина добро звуково оформление.

Philips 43PUS7906/12 е чудесен продукт, който притежава абсолютно всички качества на новите смарт телевизори. Откъм свързаност не отстъпва и крачка назад, картината му е чудесна, а цената е под 900 лв.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply