неделя, декември 3

Впечатляващ телевизор на разумна цена – Panasonic TX-65HX710E

Panasonic TX-65HX710E е впечатляващ и не особено скъп телевизор, който притежава всички качества на телевизор от високия клас.

Panasonic TX-65HX710E има външен вид, който е подобен на първокласните OLED телевизори на марката. Това е благодарение на изключително тънкия панел, който стана възможен благодарение на помощта на осветен ръб с LED подсветка.

Panasonic TX-65HX710E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът е атрактивен с метална центрана стойка. Тя е достатъчно дълбока и здрава и държи панела отзад. Това е удобно при насочване на екрана към очите на зрителя. На гърба на телевизора има три 4К HDMI гнезда, единият от които поддържа ARC и всички от тях предлагат автоматичен режим на ниска латентност (ALLM). VRR (Variable refresh rate) не се поддържа и това може да е притеснително за геймърите, които искат да надстроят до Play Station 5.

До HDMI са разположени USB портовете, аудио изход за слушалки или субуфер, оптичен изход за свързване на усилвател. Имате избор между Ethernet или Wi-Fi за свързване към интернет.

Телевизорът върши страхотна работа при по-тъмните детайли. Осветените по ръба светодиоди на Panasonic понякога изпускат малко светлина, но трябва да отбележим че движението на кадрите е наистина впечатляващо за този клас телевизор. Това се дължи на 4K HDR технологията. Тя поддържа HDR и Hybrid Log-Gamma формати. Те се харатеризират с по-ярки и наситени нюанси, така че цветово може да получите невероятна палитра от усещания.

Panasonic TX-65HX710E

Panasonic TX-65HX710E има операционна система Android 9.0. Изключително полезен, практичен и добре познат, освен вградените приложения на YouTube, HBO GO, Netflix, потребителите могат да достъпват до хилядите предложения в Google Store. Освен това, телевизорът разполага с вграден Chromecast, който позволява бърза връзка със смарт устройството Ви. За по-мързеливите, производителят е предвидил гласов асистен, който може да бъде управляван през дистанционното.

Производителят е направил значителни подобрения по този телевизор. Потребителският интерфейс изглежда все по-добре работещ, по-ясен, а новите технологии предоставят изключително добра картина. Въпреки, че е малко по-скъп от другите представители в средния кас, този телевизор наистина си заслужава.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply