четвъртък, юни 13

Panasonic TX-50JX800E – Smart TV, идеален за гледане на филми

Panasonic TX-50JX800E е част от семейството на Smart телевизорите, предлагани от дългогодишната компания Panasonic. С него ще се чувствате вдъхновени и лесно ще отмаряте след дългия и изтощителен работен ден. 50 инчовият екран (126см диагонал) може да Ви дари с невероятна картина и потапящо въвличане в цветовете и техните нюанси, с разширено преобразуване от 3840 х 2160 пиксела.

Panasonic TX-50JX800E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Черен, стилен и плосък LED екран – акцентът нужен на всяко помещение, за да се превърне в уютен дом.

Този Smart телевизор работи с операционната система Android – базирана на ядрото Linux. Тя Ви дава постоянен достъп до видео приложенията YouTube, Netflix и HBOGo, както и Mirroring функцията за дублиране на екрани на Android устройства. Ще можете лесно и бързо да покажете на всички в стаята съдържанието от телефона си. Всеки файл, снимка или видео ще прескачат бързо към големия екран, за да ги преглеждате с много по-голямо качество.

HCX Processor е друга основна характеристика на Panasonic TX-50JX800E, която заслужава да бъде спомената. HCX Processor е най-модерният и мощен процесор, създаван някога от компанията Panasonic. Буквално преведено, от английски език, съкращението HCX означава Hollywood Cinema eXperience. В базата данни на процесора има заложени настройки използвани във великия Холивуд, при заснемане на филми и прожекции. Целта на процесора е да приложи максимално доближаващи се до оригинала на съдържанието – контраст и оптимизация на картината, такива каквито са били при първоначалното им заснемане. Чрез всичко това получавате максимална близост до любимите си актьори и невероятно филмово изживяване, с качество каквото никога до сега не сте срещали.

Технологията Wide Color Gamut (широка цветова гама – превод от англ. език), съкратено WCG, в комбинация с HDR правят всяка картина по-реалистична и естествена. HDR се грижи за подобряването на контраста и осветеността, дори на този върху детайлите, докато Wide Color Gamut подпомага всеки цвят, като прелива в него доза живот и искра, премахвайки сивотата и скучността му. Комбинацията от тези две технологии гарантира резултати с реални и високо качествени картини, гледани сякаш са през стъкло на прозорец.

Panasonic TX-50JX800E

Panasonic TX-50JX800E предава звуковете чрез съраунд система с 20W мощност на високо говорителите и аудио система тип 2.

Телевизорът може да установи Bluetooth и Wi Fi връзка и освен за чудесен екран, може да бъде използван и като мощен високоговорител. Panasonic TX-50JX800E притежава следните портове: 1 x Jack 3.5 mm; 3 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; 1 x RCA In; CI+ slot; 1 x HDPC; 2.3 2 x USB.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply