петък, юни 14

Нова ера в гейминга – NINTENDO SWITCH

NINTENDO SWITCH направи нова стъпка към гейминг индустрията. Това е напълно функционална домашна конзола за игри като Wii U, но може да се използва и като ръчна система като 3DS.

Близо две години, след като излезе за пръв път, новият NINTENDO SWITCH предлага богата колекция от отлични заглавия. И по всичко изглежда, че за производителя няма ограничения в творчеството и гъвкавостта на системата.

NINTENDO SWITCH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ако изборът на игра Ви харесва и искате да играете на ръка и не се нуждаете от свързаност с телевизора, Switch Line е отлична преносима версия на играта. NINTENDO SWITCH предлага таблетоподобна система, ляв и десен контролер, Joy-Con захват за задържане на контролерите като конвенционален геймпад.

Таблетът изглежда съвсем стандартно с размери от 6.2 инча. Той е стабилен и работи изключително добре с прикрепените Joy-Con контролери. Метални релси задържат контролерите, а краищата им са достатъчно заоблени, за да държите само превключвателя, без да имате досег до таблета.

Решетката на вентилатора е разположена между бутона за регулиране на звука и жака на слушалките, поддържайки системата добре проветрена. По този начин се предотвратява и наличието на нежелан шум. В долната част ан Switch-a има USB-C порт за зареждане.

В задната част на панела има високоговорители, които остават изненадващо силни. Поставка и стойка позволяват на таблета да бъде поставен на маса.

NINTENDO SWITCH

Капацитетът на съхранение е 32 GB, напълно достатъчен да събере всички гейминг предложения. Игрите вървят еднакво добре на 4К телевизор и в ръцете на потребителя. Свързан с телевизор и извеждащ 1080p играта изглежда изключително добре и привлича вниманието, като за това се грижи процесор Nvidia Tegra.

NINTENDO SWITCH e забележително амбициозна, интелигентна концепция за игрална конзола. Тя изпълнява обещанието си за удобно преминаване от домашна конзола и джобен компютър. Контролерите са интелигентни модулни, които позволяват на системата да работи по най-различен начин. Огромният брой опции, които имате за игра, са впечатляващи. Това ви позволява да занесете конзолата навсякъде, без да се притеснявате за всички кабели, които трябва да носите при другите конзоли.

Това е конзола, която ще стане основна част от ежедневието Ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply