четвъртък, май 23

Климатик с Wi-Fi управление – Midea Blanc R32

Midea Blanc R32 е климатик с Wi-Fi управление, голям дебит на покритие, енергоспестяващ и разумна цена.

Midea Blanc MA-12NXD0-I е изключително удобен за изполване климатик. Ние от eHomeBG винаги сме били привърженици на високотехнологичните уреди, позволяващи лесно и достъпно управление през смарт устройството.

Този климатик има Wi-Fi управление. Т.е. ако инсталирате мобилно приложение може да управлявате климатика без значение къде се намирате. Така ако сте на работа в горещ летен ден, може да зададете на климатика режим на работа и когато се приберете в жилището Ви, да е достигнал до желаната температура.

Midea Blanc R32

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нещо повече – когато климатикът има нужда от профилактика или почистване, pop-up нотификация информира потребителя за нуждата от почистване.

За тези от Вас, които забравят за гореспоменатите функционалности, Midea Blanc R32 е предвидил възможност за мигновено охлаждане или затопляне. По този начин чрез функцията Flash Cooling & Heating климатикът започва да работи на бързи обороти, генерирайки изключително мощен поток от въздух.

Но това няма да навреди на енергоефективността му. Системата iECO намалява разходът на електроенергия до 60%. Единственият недостатътк е, че системата все още е достъпна само в режим на охлаждане.

За всички, които имат по-чуствителен нос и работата на климатика им причинява дразнене на лигавицата и главоболие, производителят е предвидил филтър за неутрализиране на мръсотии, предпазващ от алергии.

Климатикът осигурява и добра постоянна температура в Sweet Dreams функционалността. Така намалява въздушният поток и увеличава комфорта при сън. Въпреки това клапите на климатика осигуряват ефективно и равномерно охлаждане или отопление на всички краища на стаята, благодарение на 3D Surrounding Air Flow. Още повече че в нормален режим на работа, силата на шума му е едва 22 dB.

Midea Blanc R32

Midea Blanc R32 е с препоръчителна зона за покритие от 35 кв.м. и основен капацитет от 12000 BTU. Въпреки това, климатикът е изключително енергоефективен и разполага с ефективност клас А++ при охлаждане и клас А+ при затопляне.

Като вземем предвид всички функционалности на този климатик, неговите качества и функционалност, както и рационалната цена, можем да заключим че този климатик е по-добър от повечето представители в своя сегмент. Въпреки че марката не е все още наложена в по-високия клас, този климатик няма да Ви разочарова!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 

Leave A Reply