четвъртък, май 23

Melitta E950-103 – интелигентна, екологична машина за кафе

Без съмнение Melitta E950-103 е актрактивен модел, който изглежда страхотно. Но дали е достатъчно добър, за да предостави чудесно кафе?

Melitta E950-103 разполага с чудесен дизайн. Тя е подходяща за всяка една кухня. Симетричните форми оставят усещане за професионална машина. Кафе машината е напълно автоматизирана, което придава на потребителите лекота при употребата.

Кафе машината разполага с изключително много опции за удобство като регулируема височина на чучур, регулируема температура и сила на приготвяне. Въпреки това е лесен за използване с опростените си компоненти.

Melitta E950-103

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Лекотата на използване съвсем ествено е пренесена и в начина на почистване. Компонентите на машината се разглобяват лесно, а автоматът разполага с вградени програми за чистене и отстраняване на котлен камък. Процесът по почистването е задълбочен и много успешен, като същият продължава около 30 минути.

Melitta E950-103 разполага с контейнер за кафе на зъра с капацитет от 120 грама. Автоматизирана система за смилане и контрол на качеството, се гриже кафените зърната да достигнат оптимално качество и смилане за перфектно еспресо.

Вашите напитки могат да бъдат контролирани чрез система за регулиране на количеството вода. С едно завъртане на копчето, може да настроите големината на водата между 30 мл и 220 мл.

Машината разполага с възможност за избор между два вида кафе: еспресо и Cafe Creme. Благодарение на системата за перфектно кафе – АЕS (Aroma Extraction System), кафето става по-обогатено на аромат и изключително добре балансирано на вкус.

Melitta E950-103

Капацитетът на водния резервоар е 1.2 литра, а налягането на помпата е 15 бара. Въпреки това, този уред е изключително еco-friendly. Повечето функции работят при възможно най-ниски нива на консумация на ток, което придава на машината Енергиен клас А.

Тази машина за кафе е изключително умна и компактна. Ширината на Melitta E950-103 е едва 20 см., което я прави подходяща и за най-малките кухни. Един ствахотен уред, с един единствен недостатък – изградена е от пластмаса, но все пак тя е достатъчно здрава, за да издържи на натоварването и на най-запалените любители на топлата напитка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply