понеделник, юни 24

Liebherr CTPel 231: Проектиран за Ефективност и Простор във Вашия Дом

Съчетание от интелигентен дизайн и функционални характеристики – това представлява хладилникът с 2 врати Liebherr CTPel 231. Със своите 233 литра вместимост и стилен сребрист цвят, този модел предоставя практичност и удобство за вашата кухня. Независимо дали сте семейство или самостоятелно лице, този хладилник ще бъде надежден партньор във вашите готварски приключения.

Хладилник с 2 врати Liebherr CTPel 231, 233 л, Клас F, SmartFrost, VarioSpace, H 140.1 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни Функции за Поддържане на Свежестта: Liebherr CTPel 231 разполага със SmartFrost технология, която намалява образуването на индивидуални кристали във фризерното отделение. Това осигурява по-лесно размразяване и по-ефективно съхранение на замразените продукти. VarioSpace системата дава възможност за свободно премахване на рафтове и кошници, за да създадете простор за по-големи или необичайни форми на хранителни продукти.

Енергоспестяващ и Удобен: С клас F на енергийна ефективност, хладилникът CTPel 231 е приятно изненадващ с ниска консумация на енергия. Това не само спестява пари, но и помага за опазване на околната среда. С височина от 140.1 см, този модел се вписва перфектно в ограничени пространства, като например малки кухни или студентски общежития.

Организация и Удобство: Логическото разпределение на рафтовете и кошниците в Liebherr позволява удобно съхранение и бърз достъп до всички продукти. LED осветлението осигурява ясна видимост, дори и в най-тъмните ъгли на хладилника.

Стилен Дизайн със Сребристият Свят: Със своето сребристо покритие, Liebherr CTPel 231 допълва съвременния интериор на всяка кухня. Този цвят е универсален и се адаптира към различни стилове на декорация.

Liebherr CTPel 231 е хладилник, създаден да подчертае ефективността и удобството във вашата кухня. С неговите иновативни функции и изчистен дизайн, този модел е съчетание на функционалност и елегантност, което ще ви помогне да се справите с всеки готварски предизвикателство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply