четвъртък, юни 13

Климатик LG Standard Dual Inverter S12EQ – с ултра нисък шум на работа и контрол на енергията

Климатик LG Standard Dual Inverter S12EQ е подходящ за охлаждане, отопление, вентилация и премахване на влагата от помещения с обем от около 35 кв.м. По данни климатикът може да премахне до 1.3 литра вода, съдържаща се във въздуха, с което освен че се сдобивате с много по-здравословна среда за живеене, снижавате до минимум появата на мухъл и плесен по стените и ъглите и спестявате от допълнителна покупка на влагоабсорбатор.

LG Standard Dual Inverter S12EQ

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основният капацитет на уреда е 11 950 BTU за охлаждане и 13 658 BTU за затопляне. Минимална температура за охлаждане -10°, максимална температура за отопление +24°.

Ако до тук прочетеното Ви се струва напълно стандартно, то в следващите редове ще Ви стане ясно какво допълнително предлага този уред и какво го прави по-специален и различен от останалите климатици на пазара.

На първо място неговият специален филтър, който е антибактериален, против прахов и може лесно да се мие и почиства под течаща вода. Ако не желаете да почиствате ръчно филтъра, то ще можете да настроите уреда на самопочистващ се режим, който ще отстрани автоматично замърсяванията по вътрешността. Самопочистващата функция и специалната антикорозивна защита на корпуса – Gold Fin (златни нишки) Ви гарантират дълга и безпроблемна експлоатация

Следващата разлика, но не по значение, е уникалният компресор във вътрешността на климатика – тип BLDC Twin Rotary (двойно въртящ). Благодарение на него и помощта от мощността на Dual инверторния мотор S12EQ, ще можете да се възползвате то 6 различни режима на скорост на вентилатора. А, с подобен брой скорости, могат да се похвалят наистина малко други климатика.

Нивото на шум по време на работа е едва 19 dB, доближаващо се до шум от шепот. Това определено ще Ви спечели, особено ако сте от хората, които обичат да спят, докато климатикът работи. А, щом стана дума за сън, то лесно ще можете да включите този уред на Sleep/ Night mode, който ще поддържа оптимална температура на въздуха, без риск от изсушаване и създаване на предпоставка за боледуване. Останалите специални програми, които климатик LG Standard Dual Inverter S12EQ предлага са: Auto Restart, Energy Display, Jet Cool/Heating, Автоматично балансиране в 2 посоки, Active Energy Control.

LG Standard Dual Inverter S12EQ

Енергийната ефективност при охлаждане е клас А++, енергийната ефективност при отопление е клас А+. Чрез режима Активен контрол на енергията можете да управлявате нивото на разход на електроенергия, както и да го следите в реално време от дисплея на климатика – Energy Display.

Към комплекта, заедно с климатика, получавате дистанционно, ръководство за употреба и охладител за въздух.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply