вторник, юни 18

Климатик LG Standard Dual Inverter S09EQ – климатик грижещ се за въздуха и за влажността

Търсите ли климатик, който не просто ще охлажда и затопля помещението, но и ще се грижи за качеството на неговия въздух. В такъв случай най-подходящият вариант за Вас е климатик LG Standard Dual Inverter S09EQ. Със своя двоен защитен филтър и златни нишки, този уред може да бъде използван, освен за охлаждане и отопление, за вентилация и за премахване на влагата от въздуха. Режимът за вентилация ,,раздвижва” въздуха като вкарва нова и свежа доза отвън и кара праховите частици на слязат ниско на пода.

LG Standard Dual Inverter S09EQ

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Режимът за премахване на влагата прави въздуха по-здравословен, като Ви предпазва от респираторни и вирусни заболявания, най-разпространените, сред които са астма, задух, хронична кашлица, ринит, бронхит и дори някои алергии засягащи горните дихателни пътища. Оптималното ниво на влага във въздуха е идеално за малки деца, както и за възрастни. Високата влажност е предпоставка и за образуване на мухъл и плесен, които също са крайно неблагоприятни за здравето. По данни, вътрешното устройство премахва до 1.1 литра влага за час време.

Основният капацитет на уреда е 9000 BTU за охлаждане и 11 260 BTU за затопляне, с препоръчителна зона на покритие от 25 кв.м. Минималната температура, която уредът може да постигне чрез охлаждане е -10°, максималната температура за затопляне е +24°. Енергийната ефективност при охлаждане е клас А++, енергийната ефективност при отопление е клас А+.

Освен грижа за въздуха, този уред притежава специална функция за Активен контрол на енергията, като през цялото време регистрира изключително ниски нива на шум от само 35 dB. Нивото на шум на външно устройство също е изключително тихо – по данни от 50 dB.

LG Standard Dual Inverter S09EQ

Инверторният мотор на климатик LG Standard Dual Inverter S09EQ предоставя, на своите потребители, удобството да се възползват от 4 различни скорости на вентилатора, включително специално Джет охлаждане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply