понеделник, юни 24

LG QNED MiniLED 65QNED913QE – Върховенство в 4K Ултра HD и Смарт Технологии за 2023 г.

LG QNED MiniLED 65QNED913QE представлява нова вълна в технологията на телевизорите, съчетавайки в себе си върховен MiniLED дисплей, 4K Ultra HD резолюция и интелигентни функционалности. С този 65-инчов (164 см) телевизор, LG влиза в следващото поколение развлечения, предоставяйки невероятно изживяване в дома ви.

MiniLED Технология и 4K Ultra HD Резолюция

QNED913QE е оборудван с MiniLED подсветка, която не само осигурява експертен контрол върху осветлението, но и предоставя по-голяма динамичност и контраст в сравнение с обичайните LED технологии. Този модел ви въвежда в свят на 4K Ultra HD резолюция, където всеки детайл е ясен и реалистичен. Възпроизвеждането на цветове е изключително наситено и точно, докато HDR технологията добавя дълбочина и яркост на картината.

Телевизор LG QNED MiniLED 65QNED913QE, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас D (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Технологията за 100 Hz и Иновативни Възможности

С 100 Hz технология, този телевизор осигурява плавно и безупречно възпроизвеждане на бързо движещи се сцени, като спортни събития и динамични филми. Върху този фундамент отличаващ се, LG добавя и иновативни функции, като AI усъвършенствано изображение и звук, които адаптират качеството на съдържанието към вашия вкус и предпочитания.

Smart Технологии и Операционна Система за 2023 г.

QNED913QE ви въвежда в свят на безгранични възможности чрез Smart функциите. Операционната система за 2023 г. на LG предоставя интуитивен и бърз достъп до приложения, игри и онлайн съдържание. С вградените Wi-Fi и Bluetooth технологии, вие можете лесно да споделяте съдържание от своите устройства и да се наслаждавате на безжични възможности.

Звукова Система от Високо Качество

Звуковата система на 65QNED913QE е проектирана да предоставя потрясащо аудио изживяване. С Dolby Atmos поддръжка и вградени говорители с висока резолюция, този телевизор създава пространствено звуково поле, което ви обгръща и ви потапя във всяко изживяване.

Дизайн и Конструкция

QNED913QE не само впечатлява с технологични характеристики, но и със своя елегантен дизайн. Тънката метална рамка и извитата стойка придават на този телевизор модерен вид, който се интегрира перфектно във всяко пространство.

Конективност и Портове

С множество HDMI и USB портове, QNED913QE предоставя достатъчно възможности за свързване на различни устройства. Този телевизор също така е съвместим със системи за домашно киното и други аудио-визуални компоненти, което ви позволява да създадете цялостна домашна развлекателна система.

Заключение

LG QNED MiniLED 65QNED913QE превръща всяко гледане в едно уникално изживяване. Съчетавайки в себе си технологична перфекция, изискан дизайн и интелигентни функции, този телевизор е на преден ред във вълнуващия свят на 4K Ultra HD и Smart развлечения. С QNED913QE от LG, вие не просто гледате телевизия – вие създавате у дома си кинематографско изживяване.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply