четвъртък, юни 13

LG QNED 65QNED813QA: Иновацията на QNED с безупречно изпълнение

LG QNED 65QNED813QA е телевизор, който съчетава най-доброто от два свята – качеството на OLED и яркостта на LED. Това е модел от последната генерация на LG, въплъщаващ иновативната технология QNED. С изключително изпълнение и впечатляващи характеристики, този телевизор ще превърне гледането на филми, сериали и спортни събития в истинско зрително изживяване.

Телевизор LG QNED 65QNED813QA, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

QNED технологията на LG комбинира светодиодно осветление и квантови точки с пиксели на основата на нанокристали. Резултатът е изключително ярки и наситени цветове, които привличат вниманието. Телевизорът предлага дълбок контраст и прецизна цветова гама, което прави изображенията изключително реалистични и живи.

С диагонал на екрана от 65 инча и разделителна способност от 4K Ultra HD, LG QNED 65QNED813QA предоставя невероятна яснота и детайли. Всяка сцена ще оживее с реалистични цветове и изключителна чистота на картината. Независимо дали гледате филми, спортни събития или игри, този телевизор ще ви потопи в действието с впечатляващо качество на изображението.

Технологията на High Dynamic Range (HDR) в QNED 65QNED813QA осигурява широк динамичен обхват на яркостта и контраста. Тъмните тонове изглеждат по-дълбоки и богати, докато светлите тонове се изясняват с изумителна яснота. Ще се насладите на детайли и текстури, които предават реалността на всяка сцена.

LG QNED 65QNED813QA притежава умна функционалност, която ви дава достъп до множество поточни услуги и развлечения. С webOS 6.0 операционна система и вграден гласов асистент, можете лесно да навигирате и да намирате съдържание от различни източници. Освен това, този модел е съвместим с популярните гласови асистенти, като Google Assistant и Amazon Alexa, което ви позволява да контролирате телевизора с гласови команди.

LG QNED 65QNED813QA разполага с вграден Dolby Atmos звукова технология, която създава потапящо аудио изживяване. Висококачественият звук ви пренася в средата на действието и ви дава усещане за пространственост и детайли. Независимо дали слушате диалози, музика или екшън сцени, звукът ще бъде ясен, динамичен и богат.

Телевизор LG QNED 65QNED813QA, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този телевизор разполага с разнообразие от портове и входове, които ви позволяват да свързвате различни устройства. Има HDMI портове за връзка с гейминг конзоли, Blu-ray плейъри и други устройства, както и USB портове за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание от флаш устройства или външни твърди дискове.

LG QNED 65QNED813QA притежава елегантен и съвременен дизайн с тънка рамка и минималистични линии. Той се вписва перфектно във всяко интериорно пространство и привлича вниманието със своя стил и изчистеност. Стабилната подставка осигурява здраво поставяне на телевизора, като му дава завършен и изискан вид.

Заключение: LG QNED 65QNED813QA е иновативен телевизор, който впечатлява с качеството на изображението, интелигентните функции и елегантния дизайн. С технологията QNED, която комбинира OLED и LED, този модел предлага вълнуващо зрително изживяване с ярки цветове, дълбок контраст и изключителна яснота. С умната функционалност и вградения звук Dolby Atmos, телевизорът ще задоволи и най-изисканите вкусове. Ако сте в търсене на телевизор, който съчетава върхово качество на изображението и функционалност, LG QNED 65QNED813QA е отличен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply