понеделник, март 4

Телевизор LG OLED77C11LB, 77″ (195 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, Клас G – квантов скок в четириизмерна технологична реалност

LG OLED77C11LB, 77″  – 195 см е като своеобразен квантов скок от триизмерна, в четириизмерна реалност.  Този телевизор е комплимент на еволюиралата домашна електронна техника, която като окачена машина на времето манифестира всички нужни  характеристики, които един висок клас телевизор трябва да притежава.

LG OLED77C11LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С претенции за луксозен дизайн, ултра качество и супер функционалности, гарантираме, че всички те са оправдани с палитрата от естетическа наслада, която поднася пред вас.

LG OLED ще предложи сетивен шок на реализъм, който е и естествения почерк на модела, защото всичко е подобрено максимално и е координирано от висш технологичен пилотаж.

С какво LG OLED превъзхожда другите LED телевизори? Отговорът е с всичко!

Благодарение на 4К самоосветяващите пиксели, които показват картината с бързи движения и по-малко замъгляване, черното става по-черно, като реалистичните цветове ще се разкриват пред вас с целия си разкош. Гарнирани с OLED Motion Pro за усъвършенстване и намаляване размазване на движенията, за по-кристална и плавна видимост, в комбинация с HDR 10 Pro, може да ви уверим в максимално качество на изображението с по-автентични преживявания.

Споменахме ли за Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, чиято технология комбинира динамичните метаданни в съдържанието на Dolby Vision IQ, който интуитивно регулира настройките на изображението спрямо заобикалящато го среда, а Dolby Atmos се грижи да ви подсигури висококачествен съраунд звук.

Процесорът е от α9 AI 4K – най-висок клас в иновациите, чийто алгоритми регулират картина и звука, така че до вас до достига най-доброто излъчване.

Al Sound Pro и Al Picture Pro ще ви разкрият звук и картина от професионално измерение.

Наслаждавайте се на изключително качество, гледайте любимите си филми с FILMMAKER MODE™, играйте до насита с Game Optimizer, с опция за превключване межу двете  технологии NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSync без разкъсвания и трептения на изображенията в напълно екологична и безопасна среда. Всички телевизори LG OLED са еко ориентирани и по-безопасни от LED, защото не използват подсветки и използват по-малко пластмаса при производство.

LG OLED77C11LB

Смарт дистанционното на LG OLED77C11LB, 77″  – 195 см е още по-практично и интелигентно. Ще ви спечели с лесната навигация, бързите бутони и Magic Tap, с помощта на която ще можете да свързвате телефона с телевизора. А с гласовия асистен LG ThinQ Al ще може да управлявате и навигирате телевизора с гласа си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply