четвъртък, април 18

LG OLED65G13LA – най-красивият модел на марката

LG OLED65G13LA е модел, който няма да остави никой безразличен. И всъщност това е един от най-красивите телевизори, които някога са пускани на пазара.

LG OLED65G13LA има изключително красив външен вид с тънка рамка около екрана и изключително тесен корпус. Визията е проектирана за монтаж на стената, но ако не желаете, устройството се предлага с добре изглеждащи крачета.

LG OLED65G13LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

След много години с така обичания си интелигентен интерфейс webOS, LG най-накрая реши, че е време за истинска промяна. Така че, докато името на webOS остава, новото поколение 6.0 предлага изцяло нов външен вид. Това напълно измества акцента за намиране на съдържание. Вече не всичко се базира около вас, като избирате кое приложение искате да отворите. Сега всичко е свързано с предлагане на съдържание, което телевизорът смята, че ще ви хареса. Това се случва въз основа на анализ на вашите навици за гледане и това, което в момента е в тенденция. Всъщност така телевизора предоставя по-изчерпателна система за търсене, заедно с помощни видеоклипове и известия, които могат да ви помогнат да извлечете максимума от интелигентните функции на телевизора.

LG обаче запази старата хоризонтална лента с приложения в долната част на новия начален екран, както и ви позволява да превъртите надолу за съдържание, показващо видеоклипове от платформи като YouTube и BBC iPlayer. Странно е, че няма панел на Netflix и няма начин да се промени редът, в който се показват панелите. и.

В webOS 6.0 има някои приятни нови функции, като например възможността да споделяте екрана на телевизора с мобилното си устройство и дори да споделяте аудиото на телевизора от три различни мобилни устройства.

LG OLED65G13LA

OLED65G1 предлага и нови функции за видеоигрите.

Освен че разполага с четири HDMI, всички способни да поддържат 4K при 120Hz във висок динамичен обхват, както и променливи честоти на опресняване в сортовете Nvidia G-Sync, AMD FreeSync Premium и HDMI 2.1, той получава и ново меню за оптимизатор на игри. Това предоставя ясна информация за някои от ключовите настройки за игри, които сте избрали, и множество нови настройки, предназначени да подобрят вашето игрово изживяване.

Качеството на картината се поддържа от 4К и HDR. Така той добавя осезаемо по-високо качество, като регулира вида и количеството допълнителни детайли и острота, добавени към различни елементи на изображението, за да създаде по-естествен вид.

LG OLED65G13LA е телевизор с изключителен дизайн. Неговият evo панел напълно оправдава цената, която ще платите за устройството.  OLED качеството на картината, ще ви предостави истински незабравими мигове с милионите самосветещи пиксели, ще предоставят 100% реална картина. А ценителите на изкуството, могат да го използват и като прекрасна класическа картина.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply