сряда, април 24

Телевизор LG OLED65CX3LA, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED – супер телевизор за супер изживявания

LG OLED65CX3LA  e 65 инчов телевизор, екипиран с най-съвременните функции и харектеристики, които ще ви измъкнат от рутината на досадното ежедневие. LG OLED65CX3LA   ще се превърне във вашия „ partner in crime” с обещание дълго да ви служи и да изпълнява всяко ваше желание.

LG OLED65CX3LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Рафинирана селекция от най-добрите и най-нови филми, предавания, спортни събития, ще ви разкрие светът на Apple TV + и Netflix.

С Google Асистент и Amazon Alexa животът става по-удобен и по-лесен, а с AI ThinQ – интелигентният идентификатор на естествен глас, управлението и контролирането на вашата IoT екосистема се превръща в детска игра.

Нито един суперлатив за този телевизор не е в повече! Домашната техника от ново поколение диктува тренда в индустрията, защото над 100 милиона самосветещи субпиксела са събрани на площ от 164 см с една основна мисия – да ви демонстрират превъзходството на LG OLED TV над LED TV с реалистично качество от най-високо ниво, по-дълбоко черно без досадно размазване и избледняване, и по-богата гама от цветове.

Процесорът от 3-то поколение – α9 AI 4K ще ви докаже, че титлата лидер в иновативната домашна техника е напълно оправдана.  Благодарение на алгоритмите със смарт обучение, всеки звук и картина достигат до вас с ултра подобрено качество, за да се наситите на истинск върховно реалистично изживяване.

За да бъде насладата ви още по-голяма от естетическото майсторство, което се възпроизвежда на LG OLED65CX3LA  докато гледате най-добрите филми през FILMMAKER MODE™ с ефект на пълно движение на картината или играете поредната игра, Dolby Vision IQ – интелигентният регулатор на яркост, цвят и контраст според услоовията на околната светлина и Dolby Atоms –виновникът за добрия звук, всички те  ще се погрижат както за зрението, така и за слуха ви  да достига най-високо качество на изпълнение до вас .

LG OLED65CX3LA

LG OLED е най-добрият избор, ако сте любители на гейм изживяванията. С поддръжка на съвместимост с NVIDIA G-SYNC изображенията са по-ясни, героите с по-плавни движения, без накъсване и забиване на картината. По-високата скорост на кадъра е подкрепена от функциите VRR, ALLM и eARC с поддръжка на HDMI 2.1, с основна мисия по-синхронизирана графика и бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност. А всяко движение ви се разкрива с детайл  без замъгляване благодарение на функцията OLED Motion Pro.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply