вторник, юни 18

LG OLED65A13LA – OLED смарт телевизор

Днес ще направим ревю на един от най-предпочитаните телевизори на пазара – LG OLED65A13LA. Той разполага с OLED дисплей, смарт функционалности и 65 инча диагонал.

LG OLED65A13LA има диагонал на екрана от 65 инча или 164 см. Рамките около екрана са почти незабелевими, създавайки осещане за безкраен и огромен екран. Големият корпус се държи на крачета в двата края, което го правят изключително стабилен.

LG OLED65A13LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен прекрасният външен вид, обаче, телевизорът разполага с една от най-добрите картини на пазара. Телевизорът е с уникално качество благодарение на OLED технологията. Той предоставя изключително ярки и живи образи, а системите за изчистване на образ, предоставят плавно и висококачествено преливане на картините.

Според международните стандарти на компанията Intertek, този телевизор предава 100% точността на цветовете. Т.е. това, което виждате на екрана, изглежда по същият начин, по който изглежда в действителност. Освен това телевизорът разполага и с функцията Self lit. Това са милиони светещи пиксели, които предават черни и прецизни цветове.

Разбира се няма как да минем без Dolby технологиите. Благодарение на тях освен чрез картина, може и звуково да се пренесете в света на киното. Dolby Vision IQ регулира картината в зависимост от жанра и околната среда, докато Dolby Atmos пресъздава звука по начин, че да обгърне цялата стая, създавайки истински съраунд.

Яркостта и детайлите се регулират от системата HDR 10 PRO, а оригиналните пропорции на движенията се запазват поради FILMMAKER MODE системата.

За всичко това отговаря процесор AI A7 от 4то поколение. Чипът разпознава алгоритми, анализира и оптимизира съдържанието. Всички промени на настройките се извършват автоматично в зависимост от вида на прожектираната сцена.

LG OLED65A13LA

Освен всички предимства на картината, телевизорът разполага и със смарт функционалности. Операционната система предоставя бърз достъп до видео съдържание от YouTube, HBO Go, Netflix. Устройството разполага и с вграден Chromecast, което ще даде възможност да гледате любимите си клипчета или снимки директно от смарт устройството. Той е съвместим, както с iOS, така и с Android и предоставя възможност за гласов асистент.

Откъм портове, телевизорът разполага с:

  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 3 x USB.

LG OLED65A13LA е един от най-добрите модели на 2021г. Той се отличава с една от най-реалистичните картини, едни от най-добрите функционалности и без съмение – перфектен външен вид.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply