неделя, май 26

LG OLED55A13LA – 4К Ultra HD OLED телевизор

Използвайки милионите самосветещи “self-lit” пиксели на технологията OLED, телевизорът LG OLED55A13LA впечатлява със своята дълбочина на цветовете от първия поглед.

Поради факта, че всеки от тях работи поотделно, LG OLED55A13LA създава грандиозно изображение, което е наситено, дълбоко и контрастно. По този начин се създава уникален реализъм за едно вълнуващо преживяване във всяка сцена.

LG OLED65G13LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

77-инчовият екран (195 см диагонал на дисплея) с 4K резолюция е с майсторско качество на изображението. Подобреният процесор α9 Gen4 AI 4K, Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, технологиите G-SYNC и AMD FreeSync и ThinQ AI поддържат невероятно изживяване – независимо дали гледате филми, спорт или ви се иска да играете.

Чистите цветове и множеството най-нови технологии при дисплея пренасят киносалона във вашия дом с помощта на телевизора LG OLED 55A13LA. Цветовете, видими на екрана, радват с разнообразието си. Наситено черното, съчетано с широка гама от цветове оживява всяко изображение. Благодарение на технологията Dolby Vision IQ настройките на картината автоматично се променят в зависимост от това какво се показва на телевизора и околните условия. Съраунд звукът като в кино се поддържа от системата Dolby Atmos. С този телевизор може да превърнете дома си в истински кино салон. Така заедно с близки и приятели на ще преживеете едно вълнуващо преживяване в домашна атмосфера.

Смарт телевизорът LG OLED A13LA поддържа Netflix и Apple TV.

Началният екран с нов дизайн показва голямо разнообразие от предложения за съдържание, осигурявайки ви по-лесен достъп до вашите предпочитания. Заедно с технологията ThinQ AI, можете  да управлявате освен с дистанционно, с вашият собствен глас, за максимално улеснение и удоволствие от телевизионните си изживявания.

LG OLED65G13LA

С лесен достъп можете да се наслаждавате на всички свои любими филми, сериали и предавания от цял свят с изключително качество на картината и завладяващ звук. Освен това може да пресъздадете вашата собствена колекция от записи. За да гледате вашите снимки, да слушате музика или да гледате филми на телевизора, просто включвате USB флаш устройство в USB порта. Това е най-лесният начин да споделите с близките си вашите спомени и незабравими преживявания, гледайки медиите си на големия екран.

Благодарение на OLED технологията, можете да влезете в света на играта. Технологиите за синхронизация G-SYNC и AMD FreeSync, както и VRR, ALLM и eARC, отговарящи на най-новите стандарти HDMI 2.1, осигуряват плавен, стабилен и завладяващ геймплей. Можете лесно да победите опонентите си – без забавяне или разкъсване на екрана. Благодарение на функцията Game Optimizer можете да контролирате настройките на картината според вашите изисквания за всяка игра.

Без съмнение LG OLED55A13LA ще задоволи всеки фен на игрите. А и не само! Този телевизор е чудесен избор и за любителите на спорта. Невероятната плавност на изображението гарантира, че няма да пропуснете нито един момент от играта на любимия си отбор.

 

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply