вторник, ноември 28

Чудесен 48 инчов OLED телевизор – LG OLED48CX3LB

LG OLED48CX3LB е първият OLED телевизор, който е с размер на диагонала под 50 инча и е готов да предостави една от най-добрите картини, които сте виждали.

LG OLED48CX3LB е красив телевизор с изключително тънки рамки с дебелина едва 6 мм по краищата си. По-голямата част от шасито е дебело около 4.7 см, а телевизорът е поставен на красива стойка, заместваща стандартните крачета.

LG OLED48CX3LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Скоростта на телевизора се поддържа от трето поколение процесор Alpha 9. Основната технология за изкуствен интелект – AI Picture Pro ще “подобри разделителната способност и остротата на съдържанието чрез алгоритъм, научен чрез LG DEEP Learning техника. А AI SOUND PRO “осигурява оптимален звук или Virtual 5.1 съраунд, в зависимост от жанра на гледане”. Поне така твърдят от производителя. Не знаем дали това е точното описание на възможностите, но наистина картината вкупом със звука е наистина впечатляваща.

Телевизорът поддържа HDR 10, HLG и Dolby Vision IQ. Благодарение на последното, телевизорът приспособява производителността към околната светлина на стаята. Освен всичко това, телевизорът дава възможност и за истински изображения.

Откъм свързаност телевизора разполага със следните портове:

  • 1 х x Jack 3.5 mm;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x S/PDIF;
  • CI+ slot;
  • 4 x HDMI;
  • 2 x RF;
  • 3 x USB.

Операционната система е webOS. Това е изчистен, ясен интерфейс за навигация и мнозина намират че е най-добре работещата. Лесно може да достъпите до YouTube, Netflix и HBO Go. Благодарение на вградените си гласови функции, може да управлявате телевизора с гласов асистент. Телевизорът е съвместим с Google Assistant и Alexa.

LG OLED48CX3LB

Освен цялата съраунд възможност, изчистеното качество на звука, мощността на високоговорителите също не е за подценяване. Телевизорът разполага с 2.2 аудио система с мощност на вградените високоговорители от 40 W. LG OLED48CX3LB е един от малкото представителите, които разполагат с вграден субуфер с мощност от цели 20 W. Наистина звукът, който предоставя този телевизор е напълно достатъчен и няма да се налага да закупувате допълнителен саундбар или друга усилвателна система.

Има много хора, които искат да получат възможно най-добрия телевизор, но не искат да закупят 50 инчов или по-голям телевизор. Този 48 инчов телевизор има брилянтно качество, разполага с всички водещи функции на по-големите си братя, а на моменти ги превъзхожда.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply