четвъртък, юли 25

Телевизор LG OLED48C11LB, 48″ (122 см) Ревю

LG OLED48C11LB, 48″ (122 см), Smart, 4K Ultra HD

 

Въведете ново измерение на забавлението с LG OLED48C11LB! 48-инчовия екран с 4K разделителна способност, базиран на OLED технология предлага изключително реалистично изображение. Моделът безспорно е един от най-добрите телевизори за цената си.

LG OLED48C11LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията OLED използва милиони самоосветени пиксели, поради което впечатлява с невероятна палитра от цветове. Благодарение на това, че пикселите работят независимо един от друг, дълбокото и прецизно черно може да бъде в съседство с дълбоки цветове и чисто бяло. От друга страна включването и изключването на самоосветените пиксели създава един перфектен и безкраен контраст. Резултатът е абсолютно реалистично изживяване при всяка минута прекарана пред екрана.

Оборудван с най-новата версия на процесора α9 Gen4 AI 4K телевизорът LG OLED48C11LB фино настройва картината и звука, като по този начин всяка сцена придобива изцяло ново качество. Поддържан от технологиите Dolby Vision IQ и Dolby Atmos , G-SYNC и AMD FreeSync, както и ThinQ AI, той е отличен избор за любителите на добрите филми и пристрастяващите сериали. Технологията HDR 10 Pro автоматично регулира яркостта, за да изведе дори и най-малките детайли на екрана. В резултат на това сцените пред очите ви са пълни с живот. Изкуственият интелект ThinQ AI позволява още по-лесен достъп до функциите и съдържанието на телевизора. Подобреният начален екран улеснява използването на приложения и устройства, като достъп до тях може да получите не само с новото дистанционно управление Magic, но и чрез гласово управление.

LG OLED48C11LB

Телевизорът LG OLED48C11LB  ще ви даде възможност да превъзхождате конкурентите си в игрите. Динамичните ефекти се поддържат от VRR, ALLM и eARC технологиите съгласно стандарта HDMI 2.1. Честотата на опресняване на изображението от 120 Hz в комбинация с G-SYNC и AMD FreeSync позволява дори най-динамичните сцени да изглеждат гладки – без забавяне, разкъсване или заекване. Тази изключителна комбинация от най-новите технологии за игри, събрани в удобния Game Optimizer в менюто на телевизора, прави LG OLED48C11LB едно истинско бижу за почитателите на игрите.

Усъвършенстваната технология за обработка на движение намалява размазването на движението, за да осигури по-плавно действие и да визуализира всеки бърз и фин детайл по време на скоростни спортове, за да удовлетвори всеки спортен фен. Ако обобщим, освен, че тънкия и елегантен дизайн на телевизора LG OLED C11LB го прави невероятна декорация в хола ви, той притежава необходимите характеристики да задоволи всички членове на семейството и техните гости, независимо от предпочитанията им.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 

Leave A Reply