четвъртък, юли 25

LG OLED FLEX 42LX3Q3LA – Преживейте иновативността на гъвкавия OLED телевизор

LG OLED FLEX 42LX3Q3LA е един от най-новите и иновативни модели на LG в областта на телевизорите. Този уникален телевизор съчетава изключително качество на картината и гъвкав дизайн, който ви позволява да променяте формата и поставянето му според вашите предпочитания.

Гъвкав OLED дисплей: Основното предимство на LG OLED FLEX 42LX3Q3LA е неговият гъвкав OLED дисплей. Това е революционна технология, която ви позволява да извити, изкриви и промените формата на телевизора. Можете да създадете по-динамична гледна точка и да се наслаждавате на уникално визуално изживяване, като гъвкавият OLED дисплей осигурява богати цветове, наситен контраст и детайли.

Телевизор LG OLED FLEX 42LX3Q3LA, Гъвкав OLED EVO дисплей, 42" (105 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

4K Ultra HD разделителна способност: LG OLED FLEX 42LX3Q3LA предоставя изумителна 4K Ultra HD разделителна способност. Това означава, че можете да се наслаждавате на невероятно ясни и детайлни изображения с висока резолюция. Всеки пиксел е изобразен с изключителна яснота и реалистичност, което ви позволява да влезете дълбоко във всяко съдържание, което гледате.

Интелигентни функции и удобство: LG OLED FLEX 42LX3Q3LA е оборудван с операционната система webOS, която ви осигурява бърз и лесен достъп до вашите любими приложения и съдържание. Можете да се наслаждавате на поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video и YouTube, както и да сърфирате в интернет и да се свързвате със социалните мрежи. Допълнително, този телевизор разполага с вграден гласов асистент, като например LG ThinQ AI или Google Assistant, които ви позволяват да управлявате телевизора с помощта на гласови команди.

Звуково изживяване: LG FLEX 42LX3Q3LA не само предоставя вълнуваща картинна гледка, но и създава силно звуково изживяване. С вградената си звукова система, този телевизор доставя кристално чист и мощен звук, който допълва визуалното изживяване. Виртуалният съраунд звуков ефект ви позволява да се потопите в аудио-света на филмите, сериалите или игрите, които гледате.

Телевизор LG OLED FLEX 42LX3Q3LA, Гъвкав OLED EVO дисплей, 42" (105 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Конективност и дизайн: LG FLEX 42LX3Q3LA разполага с разнообразие от портове, включително HDMI, USB и Ethernet, което ви дава гъвкавост при свързването с други устройства като игрови конзоли, Blu-ray плейъри и компютри. Дизайнът на телевизора е семпъл и стилен, с тънък и елегантен профил, който се вписва хармонично във вашия интериор.

Заключение: LG OLED FLEX 42LX3Q3LA е невероятен избор за тези, които се стремят към иновативни технологии и уникален дизайн. Гъвкавият OLED дисплей предлага несравнимо визуално изживяване, а 4K Ultra HD разделителната способност придава на картината детайли и реалистичност. С умните функции и удобството на webOS операционната система, вие ще имате лесен достъп до разнообразно съдържание. Независимо дали гледате филми, играете игри или се наслаждавате на поточни услуги, LG OLED FLEX 42LX3Q3LA ще ви предостави едно неповторимо и вълнуващо телевизионно изживяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply