сряда, май 29

LG LED 86UR81003LA – Величие в Големите Размери на 4K Ultra HD и Смарт Функционалности

LG LED 86UR81003LA представлява гигантския вход на LG в света на големите телевизори с впечатляващ диагонал от 86 инча (217 см). Съчетавайки в себе си огромен екран, 4K Ultra HD резолюция, 100Hz технология и Smart функционалности, този телевизор обещава да предостави изключително визуално и аудио изживяване.

4K Ultra HD Резолюция и LED Технология

Серията 86UR81003LA разкрива своя потенциал чрез изобразяването на изключително ясни и реалистични изображения с 4K Ultra HD резолюция. С технологията на LG за подобрение на цветовете и LED осветлението, цветовете са наситени и живи, а контрастът е дълбок и детайлен, предоставяйки убедително визуално изживяване.

Телевизор LG LED 86UR81003LA, 86" (217 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Гигантски Екран и 100Hz Технология

Този телевизор се отличава с огромния си 86-инчов екран, който превръща всяко гледане в кино подобно изживяване. 100Hz технологията подобрява плавното възпроизвеждане на бързо движещи се сцени, като осигурява ясност и детайли при бързи действия, като спортни събития или активни филмови сцени.

Smart Функционалности и Операционна Система

86UR81003LA е снабден с интелигентни функции, които го превръщат в център на вашия домашен развлекателен център. Със своята операционна система, този телевизор предлага достъп до разнообразие от приложения, стрийминг услуги и онлайн съдържание. Вградените Wi-Fi и Bluetooth улесняват свързването с други устройства и споделянето на съдържание.

Аудио Възможности и Dolby Atmos

Системата за звук на 86UR81003LA предоставя потрясащо аудио изживяване. С Dolby Atmos поддръжка, този телевизор създава пространствено звуково поле, което ви потапя в аудио реалността на всяко съдържание. Вградените говорители предоставят ясен и мощен звук, подчертавайки вълнуващите сцени.

Дизайн и Стил

86UR81003LA не е само технологично чудо, но и стилен акцент във вашия дом. Тънката рамка и компактната стойка придават елегантен и съвременен външен вид, който ще се впише и в по-големите интериори.

Конективност и Многообразие от Портове

С множество HDMI и USB портове, този телевизор предоставя гъвкавост във връзката с различни устройства като игрови конзоли, Blu-ray плейъри и компютри. Разполага също така с оптичен аудио изход и слот за CI карта, които го правят съвместим с различни аудио-визуални системи и услуги.

Заключение

LG LED 86UR81003LA е гигант в света на 4K Ultra HD телевизиите, предлагайки изключително изживяване във всеки аспект. Съчетавайки в себе си големия екран, високата резолюция и интелигентни функции, този модел от LG е подходящ за гледане на филми, спортни събития и игри, като в същото време е ефективен и красив акцент във вашия дом. Независимо дали сте ценител на визуалните ефекти или истински аудиофил, LG 86UR81003LA ще ви завладее с големия си размер и технологични възможности.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply