четвъртък, юни 13

LG LED 86UQ91003LA: Импониращ гигант с впечатляващо качество на изображението

LG LED 86UQ91003LA е внушителен телевизор с голям екран, който ще запленява вашето внимание с изумителното си качество на изображението. Този модел на LG комбинира впечатляващ дизайн, разнообразни функции и невероятна реалистичност на екрана, което го прави идеален за домашно кино изживяване и гледане на спортни събития.

Телевизор LG LED 86UQ91003LA, 86" (218 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

LG LED 86UQ91003LA разполага с голям LED екран с диагонал от 86 инча, който ви осигурява по-широк ъгъл на гледане и невероятно ярки цветове. С технологията на LG NanoCell, този телевизор доставя богати и наситени цветове, точни детайли и невероятна яснота. Благодарение на резолюцията от 4K Ultra HD, можете да се наслаждавате на изключително детайлни и реалистични изображения.

LG LED 86UQ91003LA е също така снабден с HDR (High Dynamic Range), който подобрява контраста и яркостта на изображението. Това означава, че тъмните сцени изглеждат по-дълбоки и детайлите в светлите сцени са по-ясни и реалистични. Независимо дали гледате филми, спортни събития или играете видеоигри, LG LED 86UQ91003LA ще ви погълне в дълбокото и живописно изживяване.

Телевизор LG LED 86UQ91003LA, 86" (218 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с операционна система LG webOS, която ви предоставя лесен достъп до вашия любим контент. Можете да се наслаждавате на поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video и YouTube, както и да се свързвате с други устройства чрез вграденият Wi-Fi или Bluetooth. С гласово управление можете да контролирате телевизора и да намирате желания съдържание само с помощта на гласови команди.

Спецификации:

  • Диагонал на екрана: 86 инча
  • Технология на екрана: LED с NanoCell
  • Резолюция: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
  • Поддръжка на HDR: Да
  • Операционна система: LG webOS
  • Wi-Fi и Bluetooth връзка: Да
  • Гласово управление: Да
  • Поточни услуги: Netflix, Amazon Prime Video, YouTube и други
  • Цветова гама: Wide Color Gamut
  • Честота на опресняване: 120 Hz

Заключение: LG LED 86UQ91003LA е впечатляващ телевизор, който комбинира огромен екран с високо качество на изображението и разнообразие от функции. С неговите ярки цветове, детайлна резолюция и поддръжка на HDR, този модел ще ви потопи в изцяло ново ниво на гледане на филми, сериали и спортни събития. Със своите умни функции и възможност за гласово управление, LG LED 86UQ91003LA ще ви осигури удобство и разнообразие от контент. Ако търсите големият екран, впечатляващо качество на изображението и множество функции, този модел на LG е отличен избор.

Leave A Reply