сряда, февруари 21

LG LED 65UR80003LJ – Когато Великолепие Среща Умни Функции

LG LED 65UR80003LJ представлява върховната комбинация от изумително 4K визуално изживяване и интелигентни функции. С 65-инчовия си (164 см) екран, този телевизор обещава удоволствие за всички сетива. Нека разгледаме по-детайлно ключовите характеристики, които правят този модел несравнен.

4K Ultra HD Резолюция за Безупречно Качество

4K Ultra HD резолюцията гарантира, че всяка детайлна сцена ще бъде възпроизведена с изключителна яснота. Четири пъти повече пиксели в сравнение с Full HD телевизорите означават, че ще се наслаждавате на кристално ясни изображения и реалистични цветове.

Телевизор LG LED 65UR80003LJ, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас G (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

HDR Pro и Dynamic Tone Mapping – За Истински Цветове и Контраст

HDR Pro технологията и Dynamic Tone Mapping работят съвместно, за да ви предоставят дълбоки цветове и контрасти. От ярките светлини до нюансите на сенките, всеки кадър е преобразен в малко произведение на изкуството.

Smart TV с WebOS и Magic Remote

WebOS операционната система и интелигентното дистанционно Magic Remote правят навигацията по контента лесна и интуитивна. Отворете вратата към безкрайния поток от филми, сериали и приложения с бърз достъп и удобство.

AI Sound и Dolby Atmos – Аудио Възможности на Високо Ниво

AI Sound адаптира звуковите настройки към конкретния контент, който гледате, за персонализирано и впечатляващо аудио. С Dolby Atmos технологията, звукът се движи тримерно около вас, предоставяйки ви аудио изживяване, което превъзхожда всички очаквания.

Енергийна Ефективност – Клас G

Въпреки високите си технологични възможности, този телевизор е енергийно ефективен, със сертификат за клас G. Това означава, че получавате високо качество на изображението при минимален енергиен разход.

Тънък Дизайн и Cinema Screen Рамка

С тънката си рамка и стилен дизайн, този телевизор е не само технически уред, но и естетичен акцент в стаята ви. Cinema Screen рамката ви предоставя по-широка гледка, като максимизира използваемата площ.

Гейминг Режим за Пълноценно Играене

За геймърите, този телевизор е оборудван с гейминг режим, който оптимизира настройките за намаляване на входния лаг и постигане на по-гладка игрова сесия.

Заключение

LG LED 65UR80003LJ предоставя изцяло ново ниво на домашно развлечение. С впечатляващата комбинация от 4K Ultra HD визия и умни функции, този телевизор съчетава стил, технология и функционалност в едно. Влезте в света на висококачествените визуални преживявания с LG LED 65UR80003LJ и превърнете всяко гледане в истинско изживяване.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply