четвъртък, юни 13

LG LED 65UQ79003LA – Опитайте се с ново измерение на качеството на картината

LG LED 65UQ79003LA е един от най-новите модели на LG в LED телевизорите, който предлага впечатляващо качество на картината и напреднали функции. Този модел е с 65-инчов размер, предоставяйки ви голям екран, който привлича вниманието и ви потапя в света на ярките цветове и детайлите.

Ярка и жива картина: LG LED 65UQ79003LA е оборудван с технологията на LG за подобряване на качеството на картината. С помощта на LED подсветката и разделителната способност 4K Ultra HD, можете да се наслаждавате на ярки и живи цветове, които възпроизвеждат реалността по един невероятно реалистичен начин. Независимо дали гледате филми, спортни събития или играете видео игри, качеството на картината на този телевизор ще ви впечатли.

Телевизор LG LED 65UQ79003LA, 65" (164 см), Smart, 4K HDR, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Smart функции и лесна навигация: С операционната система webOS, LG 65UQ79003LA предоставя множество интелигентни функции, които ще обогатят вашето телевизионно изживяване. От достъп до популярни приложения като Netflix и YouTube до гласово управление и вграден Google Assistant, този телевизор ви позволява лесно да навигирате и избирате съдържание, което искате да гледате. Можете също така да споделяте съдържание от своите мобилни устройства директно на големия екран с помощта на функцията за споделяне на екрана.

Оптимизиран за гейминг: За геймърите, LG LED 65UQ79003LA предлага някои впечатляващи функции, които ще подобрят вашето гейминг изживяване. С нисък входен лаг и поддръжка на HDMI 2.1, можете да се наслаждавате на бързи и плавни действия без забавяне или размазване на картината. Още повече, телевизорът е съвместим с NVIDIA G-Sync и AMD FreeSync, което осигурява синхронизация между графиката на игрите и освежаването на екрана, за да получите по-гладко и безпроблемно представяне на игрите.

Телевизор LG LED 65UQ79003LA, 65" (164 см), Smart, 4K HDR, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Кристално ясен звук: LG LED 65UQ79003LA не само впечатлява с качеството на картината, но и с кристално ясния си звук. С вградената система на LG за подобряване на звука AI Sound Pro, този телевизор анализира съдържанието, което гледате, и автоматично го оптимизира, за да достигне най-доброто качество на звука. Освен това, можете да се насладите на разнообразие от аудиоформати, включително Dolby Atmos, което ви позволява да се потопите в богат и мощен звук.

Заключение: LG LED 65UQ79003LA е силна комбинация от висококачествена картина, умни функции и оптимизирани гейминг възможности. Този модел ще задоволи и най-изисканите вкусове със своята изчистена и модерна визия. Независимо дали сте любител на филми, спорт или видеоигри, LG LED 65UQ79003LA ще ви предостави вълнуващо телевизионно изживяване в комфорта на вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply