сряда, април 24

LG GTF916PZPYD – Иновативен и просторен хладилник за съхранение на хранителни продукти

LG GTF916PZPYD е модерен хладилник с две врати, който комбинира иновативни функции и просторен дизайн. Със своята вместимост от 592 литра и напреднали технологии, този модел на LG е идеалният избор за семейства и домакинства с големи нужди от съхранение на хранителни продукти.

Просторен интериор: С внушителни 592 литра капацитет, LG GTF916PZPYD предлага много пространство за съхранение на всички вашите храни и напитки. Вътрешното разпределение е добре организирано с рафтове, кошници и отделения, което ви помага да подредите храните си по удобен начин и да имате лесен достъп до тях.

Интелигентни функции: Този модел е оборудван с WiFi връзка, която ви позволява да контролирате и настройвате хладилника от всяко място през мобилното приложение на LG. Можете да проверите и регулирате температурата, да получавате предупреждения за отворени врати и дори да активирате режими за бързо замразяване или охлаждане.

Хладилник с 2 врати LG GTF916PZPYD, 592 л, Клас E, No Frost, WiFi, DoorCooling+, Mirror Touch Display, Диспенсър за вода, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологии за свежест: LG GTF916PZPYD разполага със система No Frost, която предотвратява образуването на лед и конденз във вътрешността на хладилника. Това значи, че вече няма нужда от редовно размразяване. Освен това, технологията DoorCooling+ осигурява равномерно разпределение на студения въздух в цялата вътрешност на хладилника, което помага за по-добра свежест и запазване на храните за по-дълго време.

Mirror Touch Display: LG GTF916PZPYD разполага с иновативен Mirror Touch Display, което добавя стил и функционалност към уреда. Чрез докосване на екрана можете да получите достъп до различни функции и настройки, както и да видите информация за температурата и състоянието на хладилника.

Диспенсър за вода: Този модел е оборудван с диспенсър за вода, който ви предоставя свежа и охладена вода по всяко време. Необходимостта от отваряне на вратата на хладилника се намалява, което помага да се запази по-стабилна температура и да се спести енергия.

Енергийна ефективност: LG GTF916PZPYD притежава енергиен клас E, който гарантира по-нисък разход на електроенергия и помага за оптимално управление на енергийните ресурси в домакинството.

Съчетавайки просторен дизайн, интелигентни функции и напреднали технологии, хладилникът с две врати LG GTF916PZPYD е отличен избор за всички, които търсят надеждност, удобство и стил в съхранението на хранителни продукти. Независимо дали сте голямо семейство или просто цените простора и удобството, този модел ще отговори на вашите изисквания и ще ви осигури перфектна свежест на всяко време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply