сряда, юли 24

Хладилник Side by Side LG GSXV91MBAF – с впечатляващ прозорец InstaView в предната си част

LG GSXV91MBAF е специално устройство и това е очевидно веднага, още на пръв поглед. Ако имате необходимия бюджет за гигантски хладилник, но и достатъчно свободно място в кухнята, препоръчваме Ви хладилник Side by Side LG GSXV91MBAF. Този уред е предназначен за тези, които искат най-доброто, защото разполага с всички най-модерни и съвременни технологии, които бихте искали.

Един от най-напредналите като технология и дизайн, LG GSXV91MBAF не е този, който много хора могат да си позволят, въпреки че всички мечтаят за нещо подобно.

LG GSXV91MBAF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

LG GSXV91MBAF е хладилник side by side, с четири врати и общ нетен обем от 635 литра. Това е модел с много технологии, включително обичайните като охладителната система Total No Frost, но също и такива като Linear Cooling, Door Cooling, InstaView и UVnano. В предната си част разполага с диспенсър за студена вода и машина за натрошен лед.

Технологиите, налични в LG GSXV91MBAF, включват:

  • LinearCooling: поддържа вътрешната температура постоянна, което помага да се запази храната в добро състояние за по-дълго време;
  • DoorCooling+: охлаждане във вратата, за прясна храна за по-дълго време, но също и за по-студени напитки;
  • UVnano: използва се за елиминиране на 99,99% от бактериите, които се образуват в дюзата за вода на дозатора, основава се на UV лъчи;
  • Fresh Balancer: контрол на влажността в отделението за зеленчуци и плодове, за да ги запазите свежи в дългосрочен план;
  • Гласов асистент: можете също да взаимодействате с него чрез гласовия асистент.

И двете отделения се възползват от наличието на технология Total No Frost, която осигурява постоянно автоматично размразяване. Не е необходимо ръчно размразяване.

Едно от нещата, които трябва да споменем в случая с LG GSXV91MBAF, е този прозорец, който използва технологията InstaView. Няма как това да не привлече вниманието Ви. Четвъртата му врата е тип витрина, която Ви позволява да гледате вътре, без да я отваряте. Докоснете два пъти затъмнения прозорец на Instaview и вътрешността му ще бъде осветена. Можете да видите точно какво има вътре, без да губите хладния въздух. Заедно с диспенсера за студена вода, разположен в другата половина на хладилника, му придава по-специален вид. Цветът е сребрист.

LG GSXV91MBAF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нека отворим вратите. Хладилникът е с обем 416 литра, много голям, два пъти повече от средностатистическия хладилник. Предлага се с обичайното отделение за зеленчуци и плодове, но също и с отделение за месо или риба, както и поставка за бутилки и чекмедже Fresh zone, в което съхраняваните продукти ще се облагодетелстват от постоянна по-ниска температура и оптимална влажност за запазване на витамините в тях за по-дълго. Разполага с 4 рафта в основната зона, изградени от закалено стъкло, и още 4 на вратата.

Фризерът е 219 литра, отново с много голям капацитет, еквивалент на това, което можете да получите от специален фризер. Има 4 отделения, а капацитетът му за 24-часово замразяване е 12 кг.

Оборудван е с модерен инверторен линеен компресор, който го прави много тих, до 36dB. Консумация му на енергия се категоризира в клас F, съгласно най-новите европейски разпоредби. Необходими са му средно около 430 kWh на година.

Размери: височина – 179см, широчина – 91.3см, дълбочина – 73.5см. Тегло – 137кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply