четвъртък, юни 13

LG GSL480PZXV – последно поколение хладилник

Когато говорим говорих за хладилници, няма как да не споменем LG GSL480PZXV. Това е един представител на марката, който е оборудван с най-съвременните технологии, голям обем и красива визия.

LG GSL480PZXV е гигантски Side by Side двукрил хладилник. Първото нещо, което се набива на очи са размерите му: 91,2 х 73,8 х 179 см. Това е наистина огромен хладилник. Но също толкова огромно е и пространството в него – цели 601 литра. Наистина огромно пространство. Вътрешният обем е разпределен между фризер и хладилник. Като за хладилника са отредени 405 литра, а за фризера цели 196 литра.

LG GSL480PZXV

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В LG GSL480PZXV са разположени 4 броя рафтове, които са изработени от закалено стъкло. Те могат да бъдат настройвани съобразно размерите на продуктите, като в долната част на уреда има отделение за плодове и зеленчуци, а в горната поставка за бутилки и Fresh Zone. Moist Balance Crisper е отделение, което е затворено със специален капак, поддържащ нивото на влагата оптимално добро. Изпарената влага от продуктите се съхранява, като след това се кондензира и поддържа перфектните нива за съхранение.

Броят рафтове на вратата, също е 4, а за фризера са отредени 2 отделения, които са достатъчно огромни, за да замразите всички необходими за зимата продукти.

Впечатление прави и вградената система за лед. Space Plus e технология, вградена в лявата врата на хладилника, която генерира лед и същевременно не заема излишно пространство. Автономната интегрирана инсталация, прави хладиникът лесен за монтаж, като по този начин водата в Диспенсера може да бъде използвана, без да се налага постоянна смяна на водния филтър.

LG GSL480PZXV разполага и със система за охлаждане No Frost. Добре позната и използвана в почти всички марки, тази система предотвратява нежеланото заледяване по продуктите, поддържа ги свежи и ги предпазва за по-дълъг период от време. Към пакетът с функционалности трябва да споменем и прекрасното вътрешно LED осветление, аларма, система за заключван, система за сигнализиране на отворена врата, както и системата за бързо замразяване.

LG GSL480PZXV

Всичко гореспоменато, обаче не покачва енергийната консумация. Напротив, този хладилник разполага с Енергиен клас А+ и ниво на шум – 39 dB.

Външният вид също е нещо, което трябва да отбележим. Прекрасният сребрист цвят изглежда модерно, а красивият LCD дисплей, служи като контролер за по-лесно регулиране на желаните от Вас настройки. Впечатление правят вратите и по-специално техните дръжки. Тип Pocket дръжките придават една естествена завършеност на цялостната визия на този продукт.

В заключение ще кажем, че това е един от най-добрите хладилници. В него са съчетани най-новите технологии, огромен обем и невероятно енергопспестяемост.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply