четвъртък, май 23

Хладилник с фризер LG GBP32DSKZN – един от най-интелигентните хладилници

Умен и красив! Какво повече да искате от един хладилник? Разбира се има още много неща, които може да искате, но сме сигурни, че хладилник с фризер LG GBP32DSKZN няма да Ви разочарова и в това отношение.

LG GBP32DSKZN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е в стилен сив цвят, с още по-елегантен LCD дисплей в предната си част, който ще Ви уведомява за стойността на градусите в и извън хладилника. Обемът на този колос е 277 литра, в които място заемат 4 вътрешни рафта и още 4 рафта на вратата. Всеки от рафтовете и изграден от здрава основа от закалено стъкло.

Хладилник с фризер LG GBP32DSKZN използва една от последните усъвършенствани системи за охлаждане Full No Frost, която се грижи за поддържането на еднакво равномерна температура в цялата вътрешност на хладилника. Full No Frost притежава специален електрически нагревател, разположен точно под тапицерията на хладилника. Той решава точно къде да се включи, като избира конкретна повърхност от вътрешността на хладилника, която в момента е покрита с лед. Дадената повърхност се загрява постепенно, докато през това време компресорът се самоизключва. Температурата се повишава само с няколко градуса, но това е напълно достатъчно, за да се размрази насъбралия се лед и да се отцеди в специалната тава, в която след това ще се изпари.

В същото това време допълнителната охлаждаща система Multi-Flow ще поддържа оптималните нива на влажност и температура във вътрешността на уреда, така че храната Ви да остане по-свежа за по-дълго време. Цифровите сензори на Multi-Flow постоянно наблюдават условията в хладилника, за да поддържат средата хладна. А стратегически разположените вентилационни отвори ще обграждат храната Ви с хладен въздух, независимо в кой край или на кой рафт от хладилника я поставите.

Още причини защо определяме този хладилник като интелигентен уред. Можете да го свържете, използвайки Wi-Fi мрежа, с приложение, предварително инсталирано на Вашия Smart телефон. По този начин лесно, бързо и удобно ще можете да извършите Smart диагностика на уреда, да получите полезна информация, като например правилния начин за използване на уреда или да зададете различни опции по настройките на хладилника. Ако имате някакви проблеми с хладилника, той има възможността да предава данни чрез Вашия телефон до сервизния център на LG. Това Ви дава възможност да говорите директно с обучени специалисти. Специалистът записва данните, за да анализира проблема, осигурявайки бърза и ефективна диагноза само чрез приложението.

LG GBP32DSKZN

Специална система Door Cooling създава умно охлаждане на вратата, което създава поток от студен въздух, който охлажда хладилника по-бързо след отваряне на вратата. Тази струя студен въздух се издухва в предната част на хладилника отгоре надолу и по цялата ширина. Отделенията на вратите също се охлаждат по време на този процес.

Фризерът на LG GBP32DSKZN осигурява капацитет от 107 литра от целия обем на хладилника, в които са поместени 3 отделения за замразяване + голямо чекмедже Big Box за наистина големи порции.

Размери: широчина – 59.5см, дълбочина – 68.2см, височина – 203см, тегло – 74кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply