петък, юни 14

LG GBB72NSUGN – Стилен и функционален хладилник с фризер за перфектно съхранение на храните

LG GBB72NSUGN е висококачествен хладилник с фризер, който се отличава не само със своя стилен дизайн, но и с иновативни функции, които гарантират оптимално съхранение на вашите храни. С капацитет от 384 литра, този модел предлага достатъчно пространство за съхранение на всички видове храни и напитки.

No Frost за безобслужване и постоянна свежест: Системата No Frost в LG GBB72NSUGN предотвратява образуването на лед във фризерното отделение и елиминира необходимостта от ръчно размразяване. Това не само ви освобождава от неудобството да размразявате хладилника, но и гарантира постоянна свежест и качество на съхранените храни.

E-Micom за умна и прецизна контрол: LG GBB72NSUGN е оборудван с E-Micom технология, която осигурява интелигентен контрол върху температурата и влажността в хладилното отделение. Това позволява оптимално съхранение на различни видове храни, запазвайки техния вкус и свежест за по-дълго време. С E-Micom можете да настроите и персонализирате настройките според вашите предпочитания.

Хладилник с фризер LG GBB72NSUGN, 384 л, Клас D, No Frost, E-Micom, H 203 см, Noble Steel

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Клас D за икономична употреба на енергия: LG GBB72NSUGN има клас на енергийна ефективност D, което го прави икономичен в ежедневната употреба. Този хладилник ви позволява да намалите разходите за енергия, като същевременно запазвате качеството на съхранените храни.

Стилен дизайн и внимание към детайла: GBB72NSUGN впечатлява с неговия стилен външен вид и нежни извивки. Неговият нобъл стоманен цвят придава класа и изтънченост на всяка кухня. Освен това, хладилникът е проектиран с внимание към детайла, като включва практични рафтове, кошници и отделения за лесна организация на храните.

Заключение: LG GBB72NSUGN е съвременен хладилник с фризер, който комбинира стилния дизайн с интелигентни функции за оптимално съхранение на храните. С функцията No Frost, вие няма да се притеснявате от образуването на лед и размразяването на хладилника. С E-Micom технологията можете да настройвате и контролирате условията за съхранение според вашите нужди. Класът на енергийна ефективност D гарантира икономична употреба на енергия. С LG GBB72NSUGN ще получите елегантно и функционално решение за съхранение на храните във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply