вторник, ноември 28

Хладилник с фризер LG GBB61PZHMN – с технологии, които запазват храната свежа и сочна за за по-дълго време

Удобният хладилник, подходящ за всеки дом! С хладилник с фризер LG GBB61PZHMN, получавате 341 литра обем, в който удобно да нареждане и да охлаждате Вашите най-любими храни. Ще има място за абсолютно всичко! Уредът Ви предоставя 4 големи и широки рафта + отделение за зеленчуци и плодове, в своето вътрешно пространство, и още 4 други рафта, разположени на вратата. За всяка храна, която искате да съхранявате при температура, различна от всичко останало – например пържола, риба или допълнителни зеленчуци – просто я поставете в отделението Fresh Converter на Вашия хладилник, което може да бъде настроено на оптимална температура.

LG GBB61PZHMN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Хладилното пространство разполага с автоматична охладителна система, която предотвратява образуването на лед или на конденз по вътрешните стени. Така че, ще можете да бъдете уверени, че храната Ви се намира на здравословно, хладно, чисто и благоприятно място за престой. Специалната технология LinearCooling™ намалява температурните колебания, дори след като отворите за дълго вратата на хладилника. По този начин храната Ви ще запази свежия си вкус за по-дълго.

Освен това, специалната технология Multi Flow ще следи непрекъснато влажността и температурата и ще бъде в готовност да ги подобри до оптимални нива, така че да бъдат подходящи за храната и да възпрепятстват нейните процеси на разваляне. Зеленчуците ще издържат по-дълго, листата им ще бъдат по-хрупкави, а предястията Ви ще бъдат все така сочни, дори след няколко дни престой в хладилника. Това прави Multi Flow – вълшебната технология, която се грижи за нивото на влажността във въздуха на Вашия хладилник.

Подобна технология притежава и вратата на хладилник с фризер LG GBB61PZHMN. Това е една от най-умните технологии – Door cooling, която задържа обема от студен въздушен поток, дори след като задържите за дълго време вратата на хладилника отворена. Това е поредната технология, която ще се грижи за качеството на Вашите хранителни продукти, за да не се нарушава балансът на температурата, под която са приятно охладени.

Всяка от настройките на градусите можете да следите на елегантния и стилен LCD дисплей, разположен в предната част на още толкова елегантния сребрист външен панел на уреда. Ако хладилникът достигне висока и неблагоприятна температура, това ще се отрази на дисплея и уредът автоматично ще сигнализира, за да намалите температурата. Ако случайно пък забравите да затворите вратата, скоро след това друга защитна система отново ще сигнализира с лек ритмичен сигнал, че е време да затворите вратата, преди храната Ви да е почнала да се затопля.

LG GBB61PZHMN

Можете да управлявате някои от настройките на хладилника чрез Smart приложение, като използвате Wi-Fi връзка. Приложението Smart Diagnosis дава удобството да прочетете онлайн ръководството за правилна употреба на хладилника, да разберете за някои допълнителни функции, както и да изпращате директни данни до производителя в случай на проблем с уреда.

Нетният обем на фризера побира 107 литра, с три удобни разделения за съхранение на хранителни продукти под дълбока температура.

Размери на LG GBB61PZHMN: широчина – 59.5см, дълбочина – 67.5см, височина – 203см, тегло – 79кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply