сряда, октомври 4

Пералня със сушилня LG F4DV710S2SE – комбинирана със сушилня с пара

LG F4DV710S2SE е перална машина и сушилня с пара в едно. С нея ще спестите време, усилия и пространство!

Този комбиниран уред е произведен от водеща компания в сферата на домашната електроника и бяла техника. Този актуален модел от висок клас се откроява с впечатляващи и забележителни характеристики.

LG F4DV710S2SE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

На първо място впечатлява с нещо много полезно – побира голям обем и тегло пране – до 10,5кг и до 7кг при сушене, което пести време, електричество и вода при всеки цикъл. По-добрата производителност при същите стандартни размери като останалите перални (широчина 600мм, височина 850мм и дълбочина 565мм) е постигната посредством последните технологии в областта за намаляване на вибрациите. Така LG Ви предлага по-голям вътрешен обем и по-тиха и спокойна работа при този удивителен домакински уред. Възползвайте се от увеличения капацитет на барабана и същевременно спестете място в дома си – вземете 2 машини в „тялото” на една – пералня и сушилня с пара.

 

Втората интересна „екстра” е регулирането на оборотите от 400 до 1400 в минута, съчетано с 14 програми и 16 допълнителни опции. Гарантира не само перфектно изпиране, но и съвършено центрофугиране след това. Ако това не стига, можете да изтеглите още 16 други програми от страницата на LG.

 

Завладяващо в модела е допълнителната защитата на тъканите, постигана чрез интуитивен AI DD™ автоматичен подбор на най-подходящата програма посредством измерване и анализ на теглото и мекотата на прането, което удължава живота на любимите Ви дрехи.

 

Технологията LG Steam+™ е за по-малко гънки и по-лесно гладене – след края на програмата гореща пара преминава през дрехите и така отстранява намачкването им. Освен това прането остава здравословно и безопасно – цикълът Allergy Care е антиалергенна защита, отстраняваща 99.9% от алергените от домашните акари, които могат да причинят алергия или дихателни проблеми.

 

Нещо, с което LG F4DV710S2SE може да се похвали е TurboWash™360˚ – програма, която изпира идеално само за 39 минути. Това е възможно благодарение на 3D-дюзи, които разпръскат и изстрелват водата в 4 посоки, като гарантират бързо и равномерно намокряне на цялото пране. Не е достатъчно бързо? Няма проблем – има и експресна програма „Бързо 14 мин”!

 

За Вашето спокойствие производителите са се погрижили с 10-годишна гаранция на инверторния мотор. Освен енергоспестяващ клас А, той гарантира изключително ниско ниво на шум – само 53 dB при пране и 71 dB при центрофуга.

Не на последно място получавате изтънчен и стилен дизайн, съчетан с практичност – въртящ се класически селектор за управление на програмите и съвременен тъчскрийн диспей с подобрена видимост. Финален щрих на елегантност е черният цвят на модела.

 

Кое прави този уред толкова интелигентен – системата SmartThinQ на LG позволява след изтегляне на приложението да контролирате Вашата Wi-Fi пералня от разстояние през телефона си, както и да я управлявате с гласови команди. Впечатляващо, нали?

LG F4DV710S2SE

 

Пералня и сушилня в едно – пестите време и пространство във Вашия дом.

 

В заключение, ако все още се чудите защо да изберете точно този модел пералня със сушилня? Защото тя съчетава модерните технологии с ненадмината практичност, красив стилен дизайн, надеждност и висока производителност. А, за цената си предлага много полезни удобства, които си струва да притежавате във Вашия дом. Те ще улеснят живота Ви. Получавате перфектен резултат всеки път, като същевременно пестите време и пари при всяко пране. Никак не е зле, нали?!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply