сряда, май 29

Пералня със сушилня LG F4DV710S1E – изключително икономична и пестелива пералня

Няма съмнение в това, че комбинираните уреди са много по-практични от индивидуалните такива, но тук няма да Ви обясняваме за привилегиите на уреди 2 в 1, а ще Ви запознаем с един от най-новите модели пералня със сушилня LG F4DV710S1E, комбинирана разбира се!

Уредът е широко предпочитан заради неговия голям капацитет на барабана. Можете да поберете пране до 10.5кг, което е изключително полезно! На практика ще изпирате двойно повече дрехи с едно зареждане и един разход на енергия и вода. Още по практично ще Ви се стори сушенето на LG F4DV710S1E, което се справя перфектно с 7.5кг дрехи.

LG F4DV710S1E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сушилнята е снабдена с Гардероб (нормален), за съхранение на дрехи, както и с икономични програми, спестяващи електроенергия и вода – Eco, Eco Hybrid и сушене на ниска температура, в случай че поставите фини и крехки дрехи. Сушилнята притежава и програма Гладене, с което изпъва бръчките по дрехите и ги получавате чисти, ухаещи приятно и загладени.

Функциите, които изпиращите цикли на този комбиниран уред предлагат, също не са за пренебрегване. Технологията 6 Motion предоставя авангардни решения за Вашите нужди от пране – така че можете да изведете почистването на ново ниво. 6 Motion са високоефективни машини, които намаляват разходите за енергия и консумацията на вода в сравнение с конвенционалните перални машини.

Друго авангардно и високотехнологично решение за Вашето ежедневно пране предлага функцията Steam. Тя обработва дрехите със силни струи пара, като по този начин този режим помага за премахване на миризмите от дрехите, за да могат да се носят отново, и намалява нагъването им за по-лесно гладене. Ако се нуждаете от освежаване, без дълъг цикъл на пране – използвайте Steam. Тя е изключително удобна за всяко забързано и динамично ежедневие.

За разлика от обикновените перални машини, които разпознават само теглото на тъканта, пералня със сушилня LG F4DV710S1E, разполага с Artificial Intelligent Direct Drive™ (AI DD), който разпознава не само теглото, но също така усеща мекотата на тъканта и избира оптималните движения за тъканта сама по себе си. Този вид грижа за дрехите ще Ви стане любим фаворит сред програмите на уреда, защото винаги ще получавате съвършени дрехи, които не са изпрани стандартно, а спрямо индивидуалните им изисквания.

Контролният панел на пералня със сушилня LG F4DV710S1E, с предно зареждане, е с тъч скрий + механично завъртащ се бутон, от който ще можете да избирате из между програми за: Памук, Предпране, Деликатна, Антиалергична, Вълна, Mixt, Само центрофуга, Почистване на центрофугата, Освежаване с пара, Лесно изпиране, Комплект от – Speed14, TurboWash 39, Еко 40-60, Пара, Само сухо пране и програма за Удължаване на времето за пране. Повечето от изброените програми са специално подбрани така, че да улеснят ежедневието на своите собственици: програми за бели дрехи, за цветни дрехи, за смесени дрехи, за вълнени дрехи, за леко замърсени дрехи, нуждаещи се от бързо изплакване – все подбор подходящ за всеки различен ден.

LG F4DV710S1E

Цикълът TurboWash 39 ще изпере любимите Ви ризи и панталони за 39 минути. Благодарение на просторния барабан можете също да изперете цялото си спално бельо наведнъж. В края на всеки цикъл можете да зададете функцията за самопочистване на центрофугата, която ще я подготви за следващо използване. Удобна ще Ви се стори и бързата програма, чието времетраене е само 14 минути!

Този комбиниран уред е с размери: дълбочина – 56.5см, широчина – 60см, височина – 85см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply