понеделник, юни 24

Пералня със сушилня LG F4DV709S1E – без повече повреждания по тъканите с безремъчното директно задвижване от AI DD™

Пералня със сушилня LG F4DV709S1E е проектирана да осигури перфектния цикъл на пране и сушене за по-кратко време, което Ви позволява да организирате деня си спокойно. С предно зареждане и голям капацитет от 9 кг за пране и 6 кг за сушене. Този уред е подходящ за големи 4-5 членни семейства или за хора, които предпочитат да перат по-големи количества дрехи за по-големи периоди от време.

Удобният тъч скрийн в предната част на белия корпус, добавя фин акцент, заедно с черния илюминатор, комбинацията от които доставя на потребителите добра, стилна и естетически издържана визия.

LG F4DV709S1E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тъч скрийн панелът предоставя 14 броя програми за изпиране, сред които: Памук, Деликатна, Антиалергична, Вълна, Изплакване+ , Mixt, Normal, Почистване на центрофугата, Лесно изпиране, Пране + Сушене, Скорост 14, TurboWash 39, Еко 40-60, Грижа – опресняване с пара. Ще можете да се похвалите и с 5 допълнителни нива на скорост на центрофугиране, както и 5 различни нива на температура, спрямо цвета и материята на поставените дрехи. Максималната скорост на центрофугиране е 1400 об/мин. Не е нужно да бъдете експерт в разчитането на характеристиките на комбинираните перални, за да разберете колко изключителен и удобен е този уред. Той предлага възможност да носите по-дезинфекцирани, перфектно почистени и запазени дрехи.

Антиалергичната програма е подходяща за хора с алергии, слаба имунна защита и предразположени към чести заболявания. Програмите за алергии и грижа за бебето дезинфекцира дрехите Ви с чиста вода. Наградена с печат за одобрение на Британската фондация за алергии, с LG F4DV709S1E дрехите са забележимо по-меки върху кожата Ви.

Цикълът с почистване с пара е истинско улеснение в забързаното ежедневие, когато Ви е нужно просто да премахнете неприятните миризми от любимата Ви тениска, за да я облечете отново. Цикълът за почистване на центрофугата Ви спестява време, както и Ви гарантира, че всяка следваща обработка на дрехите Ви ще бъде перфектна и необременена от предходното пране.

С програмата TurboWash можете да преминете през ежедневното зареждане на прането много по-бързо, без да жертвате качеството. Насладете се на повече време далеч от прането си с TurboWash. Струйните спрейове за повишаване на производителността разпръскват вода директно върху дрехите, намалявайки времето за пране до само 59 минути. Ако и това не стига, то можете да настроите уреда на Бърза програма, с продължителност от 39 минути.

LG F4DV709S1E

Уникалната AI DD™ функция на LG F4DV709S1E, 3-то поколение безремъчно директно задвижване, автоматично разпознава типа дрехи във Вашето пране и изчислява оптималното движение на барабана. Предотвратете повреда на тъканта с AI DD™. Използвайки блясъка на изкуствения интелект за анализиране на теглото и мекотата на товара, барабанът автоматично регулира своите движения по време на прането. Пералня със сушилня LG F4DV709S1E е толкова уверена, че дава 10 години гаранция на своя мотор с директно задвижване (Inverter Direct Drive).

Размери: височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 56.5см. Тегло – 73кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply