сряда, май 29

LG F4DV509S2TE – Интелигентна пералня със сушилня за перфектно чисти и свежи дрехи

LG F4DV509S2TE е пералня със сушилня, която се отличава с висока производителност, интелигентни функции и стилно сребристо излъчване. С капацитет за пране до 9 кг и сушене до 6 кг, тази пералня предлага комбинирано решение за вашите дрехи. С клас B на енергийната ефективност и напреднала технология като AI Direct Drive, ThinQ и Steam, LG F4DV509S2TE ви предоставя перфектно чисти, свежи и безупречни дрехи с минимални усилия.

Производителност и ефективност: С максимални обороти от 1400 об/мин, LG F4DV509S2TE осигурява бързо и ефективно пране на различни видове тъкани. AI Direct Drive технологията използва интелигентни алгоритми, за да разпознае типа на прането и да регулира въртенето на барабана и количество вода, което допринася за по-добро пране и по-ефективно използване на енергията. Също така, ThinQ функцията ви позволява да свържете пералнята със смартфона си, за да контролирате и настройвате програмите от всяко място и по всяко време.

Пералня със сушилня LG F4DV509S2TE, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас B, AI Direct Drive, ThinQ, Steam, TurboWash, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции: LG предлага редица интелигентни функции, които направят прането и сушенето по-лесно и удобно. Steam технологията използва пара, за да проникне в тъканите и отстранява бактерии, алергени и неприятни миризми, оставяйки вашите дрехи свежи и безупречно чисти. TurboWash функцията позволява бързо и ефективно пране на по-големи количества дрехи, като същевременно намалява времето на пране. Това ви осигурява по-голяма гъвкавост и удобство при използване.

Удобство и стил: LG F4DV509S2TE е проектирана със специално внимание към детайлите, за да ви предостави оптимално удобство. LED дисплеят ви дава ясен преглед на текущите настройки и избраната програма. Дизайнът на пералнята е стилен и модерен, съчетавайки сребристата оттенъчност със съвременните интериорни тенденции. С тихия инверторен мотор и ергономично разположени контроли, LG F4DV509S2TE е удобна за използване и осигурява безпроблемна работа.

Заключение: LG F4DV509S2TE е пералня със сушилня, която се отличава с високо качество, интелигентни функции и стилен дизайн. С комбинираната функция за пране и сушене, високата производителност и разнообразните опции за програмиране, тази пералня предлага перфектно чисти и свежи дрехи с минимални усилия. AI Direct Drive, ThinQ, Steam и TurboWash са само някои от функциите, които гарантират удобство, ефективност и грижа за вашите дрехи. Ако търсите пералня със сушилня, която съчетава иновации, стил и перфектни резултати, LG F4DV509S2TE е отличен избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply