сряда, април 24

Пералня със сушилня LG F4DT408AIDD, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Клас A, AI Direct Drive, Steam, Smart Diagnoisis, WiFi, Бяла

LG F4DT408AIDD е модерна, интелигентна и изключително иновативна перална машина обезпечена с едни от най-новите технологични функции и програми.

Създадена да улеснява  живота в домакинството, ще се превърне във ваш най-добър неизменен помощник в ежедневнаата битова рутина.

Моделът освен, че е енергоикономичен, е и изключително безшумен.

LG F4DT408AIDD

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 

LG F4DT408AIDD е с интегриран високоефективен инверторен мотор и иновативната технология на LG –  Direct Drive за завъртане на барабана без ремък, която намалява нежеланите вибрации и шума, като  двете технологии спомагат и за по-ниското потреблението на енергия. Не само това! Уредът е с две системи, които помагат за постигането на по-безшумна работа – едната е специалният дизайн на страничните стени на пералнята, а другата е електронно балансиращата система,  която разпределя равномерно прането вътре в нея.

Максималният капаците на зареждане е 8 кг, а скоростта на въртене  1400 оборота в минута.

Моделът е с енергиен клас клас A, с годишна енергийна консумация  1088 kWh и средна годишна консумация на вода  21000 l, като се отличава с автоматично регулиране на консумация на вода, което гарантира максимална ефективност при всяко изпиране.

Споменахме, че  LG F4DT408AIDD  е интелигентна пералня.

 

Обезпечена с интелигентна система за пране и специални сензори свързани към процесора, теглото на прането автоматично се разпознава, като добавя точно количество вода и перилен препарат.

LG F4DT408AIDD

Засичането на теглото и деликатността на материала  се извървша от AI DD, което от своя страна предлага най-оптимизираното движение за прането според вида на тъканите за по-оптимална грижа и защита.

Комуникацията с LG F4DT408AIDD е  възможна и опростена с помощта на технологията SmartThinQ, която освен, че се грижи за изпирането до изтеглянето на допълнителни цикли, но ви дава достъп до последните иновации чрез Wi-Fi.

Моделът се отличава и със специалната си технология LG Steam, която използва силата на  парата и действа в дълбочина при премахване на алергени, бактерии, акари, петна за едно по-стерилно чисто пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply